معاون اول رييسجمهور در جلسهاي
با كميسيون اقتصادي مجمع وزيران ادوار:
از درگيريهاي سياسي نتيجهاي حاصل نميشود
معاون اول رييسجمهور با تاكيد بر اينكه دولت چهاردهم و رييسجمهور نگاه به اساتيد و نخبگان دارد و براي بهرهگيري از نظرات اين بخش از جامعه همواره اعلام آمادگي كرده است، تصريح كرد: دولت علاوه بر بهرهگيري از پيشنهادهاي نخبگان و دلسوزان معتقد است كه اگر نظرات آنان كاربردي است ميتوانند وارد ميدان عمل شوند.
محمدرضا عارف در جلسهاي با كميسيون اقتصادي مجمع وزيران ادوار با اشاره به اينكه در جنگ ۱۲ روزه و ميدان رزم چهرههاي برجسته و از هر نظر شايسته به همراه اساتيد بزرگي را از دست داديم اما در تهاجم تحميلي كه ما شروع نكرديم در چند جبهه نظامي، اجتماعي و اقتصادي پيروز شديم، گفت: روز اول فعاليت دولت چهاردهم با ترور شهيد هنيه به عنوان مهمان عزيز دولت شروع شد و در همان ابتداي كار دولت به اين جمعبندي و راهبرد رسيديم كه بايد آرامش جامعه حفظ شود اما دولت در وضعيت جنگي قرار گيرد بنابراين راهبرد اداره كشور در وضعيت جنگي به ويژه بخش اقتصادي با سناريوهاي مختلف تدوين شد.
عارف افزود: راهبرد نظام مذاكره بود كه به راهبرد درستي رسيديم و در چارچوب سياستها و منويات مقام معظم رهبري در اين بخش حركت كرديم و كشور وارد مذاكره شد كه در ميانه مذاكرات جنگ به ما تحميل و مشخص شد كه دشمنان به قصد براندازي آمدهاند. معاون اول رييسجمهور با تاكيد بر اينكه برنامه هستهاي ايران توسط دشمنان به پروژهاي سياسي تبديل شد، به انتخاب فرماندهان نظامي كشور بعد از تجاوز رژيم صهيونيستي به كشور اشاره كرد و گفت: انتخاب يك مدير در دستگاه هفتهها زمان ميبرد اما ظرف ۱۰ روز جنگ تحميلي بخش دفاعي كشور پس از دست دادن سرداران خود به همان سياق قبلي ادامه كار داد. البته شهدايي كه از دست داديم بهترينها بودند اما جايگزينها ظرف كمتر از ۱۰ ساعت عمليات موفق انجام دادند. وي ادامه داد: دشمنان تحليلي داشتند كه در روز دوم جنگ مردم به ميدان ميآيند و روز سوم ايران براي تسليم به مذاكره ميرود اما ديديم چه اتفاقي افتاد و تحليلهاي آنها اشتباه از آب درآمد. معاون اول رييسجمهور تصريح كرد: مردم در ميدان اقتصادي موفق شدند و تغييرات فروش فروشگاهها در جنگ ۱۲ روزه ۲۰ درصد بود كه برخلاف تصور هيچ هجومي به هيچوجه به فروشگاهها نشد و تنها صف بنزين تشكيل شد كه اين امر نيز تابع قوانين اقتصادي عرضه و تقاضا است اما در همين صفوف بنزين نيز مردم ظرفيت خود را نشان دادند كه بينظير بود و همچنين كمبود كالاها در برخي استانها بلافاصله جبران شد. وي تاكيد كرد: مردم فرماندهان و سرداران جبهه اقتصادي بودند تا جايي كه كسبه و مردم داوطلبانه كمك ميكردند و كالاها به قيمت خريد يا رايگان به فروش ميرسيد.