• 1404 دوشنبه 17 شهريور
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 3241 -
  • 1394 دوشنبه 21 ارديبهشت

باخوانندگان

 هواداران جبهه اصلاحات
نهال نورس اصلاحات به مراقبت و آبياري نياز دارد. با هوشياري و آگاهي در انتخابات مجلس شركت خواهيم كرد.
 5932-0912
وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در حالي مصرف نوشيدني‌هايي مانند نوشابه‌هاي گاز‌دار را صددرصد مضر اعلام كرده است كه توليد آنها همچنان ادامه دارد.
 3323-0911
چرا صداي مخالف با آنكه هميشه در اقليت انگشت‌شمار هستند از صداي موافقي كه اكثريت هستند بلندتر و رساتر است؟
 يك مخاطب
مگر آيت‌الله رفسنجاني استوانه نظام نيستند؟ مگر علي مطهري فرزند شهيد مطهري نيستند؟ پس چگونه عده‌اي انگشت‌شمار شناسنامه‌دار اينقدر مطمئن جلسه‌ها را به هم مي‌ريزند يا از ورود آقايان به همايشي جلوگيري مي‌كنند؟
 يك خواننده
آقاي ظريف خسته نباشيد. تشكر من و همفكرانم را بابت جواب دادن و تو دهني زدن محكم به سناتور بيسواد امريكايي پذيرا باشيد. ممنون از دفاع بجاي شما.
 3323-0911
آن را كه حساب پاك است از محاسبه چه باك است. نمايندگان عجولانه خودشان به خودشان صلاحيت دادند و شوراي نگهبان با صلابت رد كرد.
 8492-0912
از سال 87 تا امسال عضو بيمه هستيم. متاسفانه امسال مبلغ تمديد بيمه را صددرصد بالا بردند.
 8894-0916
از سخنراني‌هاي آقاي هاشمي بيشتر چاپ كنيد.
 6263-0938
از آنجايي كه برخي بيماري‌هاي خطرناك و صعب‌العلاج، علايم تشخيصي ندارند و صرفا با آگاهي و معاينات دوره‌اي امكان پيشگيري از ابتلا به آنها وجود دارد بنابراين لازم است تا مسوولان وزارت بهداشت اين موضوع مهم را به عنوان يكي از طرح‌هاي اصلي تحول نظام سلامت قرار دهند.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون