• 1404 پنج‌شنبه 25 ارديبهشت
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 4336 -
  • 1398 يکشنبه 18 فروردين

شهر

افتتاح خط ۶ متروي تهران با حضور روحاني

گروه اجتماعي| علي امام، مديرعامل متروي تهران از افتتاح نيمه جنوبي خط ۶ مترو با حضور رييس‌جمهور خبر داد. اين در حالي است كه محمد عليخاني با اشاره به نامه‌اي كه به شهردار تهران نوشته است، گفت: ايمن نبودن خط ۶ و ۷ مترو بايد مورد توجه قرار گيرد و هشدارها در اين مورد جدي است. علي امام با بيان اينكه صبح امروز(يكشنبه) ٩ كيلومتر از نيمه جنوبي خط 6 با 3 ايستگاه با حضور رييس‌جمهور به بهره‌برداري مي‌رسد به ايسنا گفت: در اين مراسم ۳ ايستگاه ميدان شهدا، بعثت و دولت‌آباد به بهره‌برداري مي‌رسد. سال 98 آخرين ايستگاه باقي‌‌مانده خط 3 مترو يعني اقدسيه به بهره‌برداري مي‌رسد، با افتتاح ايستگاه اقدسيه، پرونده ايستگاه‌هاي خط 3 مترو بسته مي‌شود. امام در بخش ديگري از سخنان خود اظهار اميدواري كرد كه در سال جديد 8 كيلومتر خط 7 مترو حد فاصل بسيج تا مهديه نيز به بهره‌برداري برسد. وي در مورد وضعيت ايمني خطوط مترو با اشاره به اينكه مطلبي كه در رسانه‌ها در آستانه افتتاح خط 7 منتشر شد، درست نبود و موجب ايجاد سوءتفاهماتي شد، تاكيد كرد: مترو اولويت اول مديريت شهري است و تامين ايمني خط قرمز ماست. براساس گزارش ايلنا در متن نامه‌اي كه محمدعليخاني خطاب به پيروز حناچي، شهردار تهران نوشته، آمده است: احتراما با عنايت به عدم وصول پاسخ نامه ارسالي به شماره ۳۸۱۴۸/۱۶۰ مورخ ۲۵/۱۲/۹۷ در رابطه با نواقص و ايمن نبودن خط ۷ و ۶ مترو و با توجه به گزارشات واصله متاسفانه در ۹ كيلومتر بخش جنوبي خط ۶ به جاي 7 هواكش تنها يك هواكش راه‌اندازي شده همچنين پست برق بخش جنوبي خط ۶ هم به علت آماده نبودن تجهيزات مربوطه در مدار قرار نخواهد گرفت و به ناچار از برق خط ۴ استفاده خواهد شد؛ لذا امكان بهره‌برداري به صورت كامل وجود نخواهد داشت و سرفاصله قطارها بالاي ۳۰ دقيقه خواهد بود. اين در حالي است كه مديرعامل شركت راه‌آهن شهري تهران و حومه در گفت‌وگو با ايسنا در توضيح اظهاراتش با اشاره به اينكه اطلاعاتي كه به آن عضو پيشين شوراي اسلامي شهر تهران داده شده بود، جامع نبود و وي دچار سوءتفاهم شد در اين باره خاطرنشان كرد: ما اطلاعات را به عضو شوراي اسلامي شهر تهران داديم و بايد اين را بگويم كه ما متعهد به تامين ايمني خطوط مترو هستيم. امام در پايان در مورد سرانجام نصب درهاي حائل در ايستگاه‌هاي مترو خاطرنشان كرد: نصب ديوارهاي حائل هيچ‌وقت به صورت قطعي مورد تصويب قرار نگرفت با وجود هزينه‌هاي بالايي كه دارد اما اگر مديريت شهري به اين جمع‌بندي برسد كه درها نصب شود آن را نصب خواهيم كرد.

افزايش نرخ كرايه‌هاي حمل و نقل عمومي از اول ارديبهشت ‌ماه

گروه اجتماعي| غلامحسين آرام؛ معاون فني و عمراني فرماندار تهران گفت: «از اول ارديبهشت‌ماه نرخ كرايه‌هاي حمل و نقل عمومي تا حداكثر ۲۰درصد مي‌تواند افزايش پيدا كند.» آرام كه با فارس صحبت مي‌كرد درباره مصوبه افزايش نرخ كرايه‌هاي حمل و نقل عمومي كه سال گذشته توسط شوراي شهر تهران به كميته انطباق فرمانداري تهران ارسال شده بود، گفت: «شهرداري مي‌تواند براساس نرخ تورم و حداكثر ۲۰درصد كرايه حمل و نقل عمومي را در سال ۹۸ افزايش دهد، ولي اگر نرخ تورم ۱۵درصد باشد بايد بر همين اساس كرايه اتوبوس، تاكسي و مترو افزايش يابد. شهرداري تهران مي‌تواند از اول فروردين نسبت به افزايش كرايه‌ها اقدام كند، ولي چون با تعطيلات همراه هستيم معمولا از اول ارديبهشت ‌ماه نرخ كرايه‌ها افزايش مي‌يابد. در حال حاضر هم فرمانداري و ديگر دستگاه‌هاي ذي‌ربط نظارت لازم را دارند تا پيش از اعلام رسمي نرخ كرايه‌هاي حمل و نقل عمومي به هيچ وجه افزايش نيابد و با متخلفين برخورد مي‌شود.» به‌دنبال اظهارات اين مقام مسوول، عليرضا قنادان؛ مديرعامل سازمان مديريت و نظارت بر تاكسيراني تهران هم در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بيان اينكه هنوز براي نرخ‌هاي جديد كرايه تاكسي در تهران مصوبه‌اي اعلام نكرده‌ايم، گفت: «تا زمان اعلام رسمي نرخ جديد و تحويل برچسب‌هاي نرخ كرايه، هرگونه افزايش كرايه تاكسي غيرقانوني است. نرخ كرايه تاكسي در سال ۹۸ به اندازه نرخ تورم رسمي كشور در انتهاي سال ۹۷ خواهد بود و هر قدر كه تورم افزايش يابد، كرايه هم به همان اندازه افزايش مي‌يابد.»

دستور جلب پيمانكار آزادراه تهران-شمال صادر شد

حاجي رضا شاه‌كرمي، دادستان عمومي و انقلاب مركز استان البرز از صدور دستور جلب براي يكي از پيمانكاران آزادراه تهران-شمال درخصوص حادثه سيلاب اخير خبر داد و گفت: «دستورات متعددي به كلانتري‌هاي حوزه جاده چالوس درخصوص چند روستايي كه احتمال داشت در مسير سيل قرار بگيرند، صادر شد. مخزن سد اميركبير و طالقان به‌طور لحظه به لحظه مورد پيگيري قرار گرفت و حمايت‌هاي لازم براي پشتيباني به عمل آمد. اقدامات برخي از پيمانكاران آزادراه شمال سبب شده بود تا سيل به سمت يكي از روستا‌ها رود و روستا را زير آب ببرد، اما با اقدام به‌موقع از اين اتفاق جلوگيري شد؛ در موردي ديگر، پيمانكاري بيل مكانيكي را دراختيار افراد محلي قرار داده بود و در اين ايام بستر رودخانه را تصرف مي‌كردند. در اين خصوص پرونده‌اي تشكيل شده كه در حال رسيدگي است.» باشگاه خبرنگاران

اهداي بيش از 48 هزار واحد «خون » در ايام نوروز

بشير حاجي‌بيگي، سخنگوي سازمان انتقال خون اعلام كرد: «طي تعطيلات نوروز سال جاري 48هزار و 549 واحد خون اهدا شد. در اين روزها بيشترين ميزان اهداي خون در استان‌هاي تهران، خراسان‌رضوي، مازندران و فارس صورت گرفته و اهداي خون مردم در روزهاي ابتدايي سال 98 نسبت به مدت مشابه سال 97 افزايش 3درصدي داشته است. سال گذشته ۲ ميليون و 100 هزار نفر موفق به اهداي خون شده‌اند و ۳۴درصد از اهداكنندگان خون در كشور داراي گروه خون O+ بودند كه فراوان‌ترين گروه خون در كشور هستند.» فارس

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون