• 1404 يکشنبه 11 خرداد
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 4244 -
  • 1397 شنبه 10 آذر

نگاهي به ديدارهاي مهم هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال

اميرخان ترمز يحيي را كشيد

بهرام سرگوسرايي

 در هفته چهاردهم ليگ برتر كشورمان پديده بعد از هفته‌ها صدرنشيني جاي خودش را به سپاهان اصفهان داد. دوئل جذاب امير قلعه‌نويي و يحيي گل‌محمدي اين‌بار و براي تعيين صدرنشين در اصفهان برگزار شد و در نهايت با تك گل مهرداد محمدي در دقيقه 27 به پايان رسيد. سپاهان با اين برد 29 امتيازي شد و به دليل برد در بازي رو در رو و البته تفاضل گل بهتر در صدر جدول قرار گرفت و پديده يك پله سقوط كرد. در هفته‌اي كه غير از پديده همه مدعيان بازي خود را بردند، شكست صدرنشين مقابل تيم دوم باعث شد رقابت در صدر جدول بسيار شديد شود. در ادامه نگاهي داريم به ساير بازي‌هاي مهم هفته چهاردهم.

پرسپوليس باز هم در دقيقه نود برد

شاگردان برانكو در حالي راهي تبريز شدند كه همچنان در حال تلفات دادن هستند. برانكو در بازي مقابل تيم خوب و سرحال ماشين‌سازي از حضور سيامك نعمتي و شايان مصلح هم محروم شد تا مجبور شود محسن ربيع‌خواه را به دفاع چپ بفرستد و طاهرخاني را در دفاع راست به خدمت بگيرد. در اين ديدار تيم تبريزي بازي بسيار خوبي از خودش به نمايش گذاشت و چندين بار هم موقعيت‌هاي جدي روي دروازه‌ بيرانوند ايجاد كرد. از آن طرف برانكو هم اصلا دلش نمي‌خواست با يك تساوي بدون گل ديگر هم تيمش را وارد حاشيه كند و هم از كورس قهرماني عقب بيفتد. اما حملات دو تيم روي دروازه همديگر بي‌نتيجه ماند و در چند صحنه هم بيرانوند و دخسوس مقابل مهاجمان حريف ايستادگي كردند تا اينكه دقيقه 89 اين شجاع خليل‌زاده بود كه روي يك ضربه ارسالي موفق شد گل فوق‌العاده حياتي براي تيمش به ثمر برساند و شادي را به برانكو هديه دهد. گويا در اين فصل هم پرسپوليس به سياق فصل قبل رو به بردهاي دقيقه آخري آورده. قرمزپوشان پايتخت فصل گذشته هم چند بار دقيقه 90 موفق به بردن بازي شده بودند و ادامه همين روند در فصل جاري نشان مي‌دهد، برانكو از لحاظ ذهني روي بازيكنانش حسابي كار كرده و بازيكنان تا آخرين لحظات از بردن نااميد نمي‌شوند.

شفر و بازگشت به روزهاي خوب

شفر وضعيت خوبي در استقلال نداشته. اما دو بازي اخير اين تيم نشان مي‌دهد، اوضاع كم‌كم رو به بهبود مي‌رود و پيرمرد آلماني موفق شده حواشي را جمع و جور كند. استقلال با دو برد پياپي مقابل جنوبي‌هاي ليگ حالا خودش را در رده پنجم مي‌بيند و اميدوارتر از قبل ليگ را ادمه مي‌دهد. استقلال در مقابل صنعت نفت تنها با يك تغيير راهي ميدان شد. خود همين مساله نشان مي‌دهد شفر تقريبا به تركيب دلخواهش دست يافته و ديگر خبري از چرخش سرسام‌آور بازيكنان در تركيب نيست. در اين بازي كه به قول وريا غفوري بهترين بازي استقلال در اين فصل بود، آبي‌ها موفق شدند در يك بازي برتر با 3 گل برزيلي‌ها را بدرقه كنند. فرشيد باقري گل اول استقلال را به ثمر رساند و طارق همام گل دوم را وارد دروازه حريف كرد. گلي كه از جهات زيادي هم براي استقلال و هم براي خود طارق مهم بود. اين فصل خيلي‌ها شفر و استقلال را به خريدن بازيكنان بي‌كيفيت متهم مي‌كردند كه طارق نشان داد بازيكن قابل اعتنايي است و مي‌توان براي بازي‌هاي آينده رويش حساب كرد. گل سوم استقلال را نيز ‌الله‌يار صيادمنش جوان به ثمر رساند. بازيكني كه با اين گل مي‌تواند اعتماد به نفس خوبي به دست بياورد و در بازي‌هاي بعد از استعداد فوق‌العاده‌اش بيشتر و بيشتر به نفع تيمش استفاده كند.

دربي شمال، جذاب و هيجان‌انگيز

دربي شمال كشور بين دو تيم نساجي و سپيدرود برگزار شد. يك جنگ فوتبالي بين استان‌هاي گيلان و مازندران. دو تيم در ورزشگاه وطني قائمشهر به مصاف هم رفتند. جواد نكونام و علي كريمي هر دو تيم‌هاي‌شان را براي برد راهي زمين مسابقه كردند، چرا كه به خوبي مي‌دانستند تساوي به درد هيچ‌كدام‌شان نمي‌خورد. بازي تهاجمي دو تيم در نتيجه 4 گل داشت كه البته سهم هر يك از تيم‌ها
2 گل بود. ابتدا محمدمهدي نظري كه به عنوان يار تعويضي راهي زمين شده بود، دروازه سپيدرودي‌ها را باز كرد اما با آغاز نيمه دوم اين تيم علي كريمي بود كه توپ و ميدان را در اختيار گرفت و به فاصله 11 دقيقه موفق شد، كامبك بزند و مقابل چشمان بهت‌زده هواداران متعصب نساجي 2 بر 1 جلو بيفتد. گرچه اين پايان كار نبود و مهرداد عبدي دقيقه 77 با يك گل قيچي برگردون تماشايي بازي را به تساوي كشاند و اين نتيجه تا پايان نيز پا برجا ماند تا تقابل استقلالي سابق و پرسپوليسي سابق در يك دربي ديگر به برد هيچ يك منجر نشود. سپيدرود با هدايت كريمي در 4 بازي آخرش 2 برد 1 تساوي و 1 شكست داشته و هم ‌اكنون با 10 امتياز در جايگاه يكي مانده به آخر ليگ قرار دارد و البته با روند رو به رشدي كه از خودش نشان داده مي‌تواند به ادامه مسابقات اميدوار باشد. نساجي هم با 13 امتياز در جايگاه دوازدهم جدول حضور دارد.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون