• 1404 سه‌شنبه 17 تير
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 3768 -
  • 1395 دوشنبه 23 اسفند

خبر كوتاه

استارت ۹ بازيكن ملي‌پوش زيرنظر دستيار كي‌روش
با وجودي كه پيش از اين اعلام شده اردوي تيم ملي از ۲۶ اسفندماه يعني همزمان با پايان بازي نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا آغاز مي‌شود، روز گذشته چند بازيكن ليگ برتري كه تيم‌هاي‌شان هيچ برنامه‌اي تا هفته بيست و پنجم ليگ برتر ندارند، به اردوي تيم ملي ملحق شدند. مرتضي پورعلي گنجي، احسان حاج صفي، پژمان منتظري، محمدرضا اخباري، داريوش شجاعيان، مسعود ابراهيم‌زاده، ساسان انصاري، عزت‌الله پورغاز و مهدي ترابي ۹ بازيكني بودند كه در زمين پژوهشگاه نفت زيرنظر اوسيانو كروز به تمرين پرداختند. هنوز فهرست بازيكنان دعوت شده به تيم ملي مشخص نشده و كادر فني تيم ملي پس از پايان بازي‌هاي دور رفت ليگ قهرمانان آسيا فهرست خود را نهايي مي‌كنند.


اپليكيشن جديد وادا براي مقابله با دوپينگ طراحي شد
آژانس ضددوپينگ جهان (WADA) اپليكيشني طراحي كرده است كه با كمك آن ورزشكاران مي‌توانند هر گونه دوپينگي را به وادا گزارش كنند. اپليكيشن جديد وادا قابل نصب روي گوشي‌هاي اندرويد و IOC است. اين اپليكيشن Speak up نام دارد. دبيركل وادا معتقد است كه اين برنامه مي‌تواند ورزشكاران را تشويق كند تا وادا را از هر گونه مورد دوپينگ آگاه كنند. پيش از اين نيز وادا به ورزشكاران اعلام كرده بود كه هرگونه اطلاعاتي را ارايه دهند. در گزارش‌هاي مك لارن كه مربوط به دوپينگ روسيه بود، تعدادي از ورزشكاران اطلاعاتي را افشا و به اين بررسي‌ها كمك كردند. وادا اعلام كرده است كه هر ورزشكاري كه اطلاعات مفيد به وادا ارايه كند با او قراردادي بسته مي‌شود تا حقوق او رعايت شود و از او حمايت لازم صورت گيرد. با توجه به افزايش دوپينگ در جامعه ورزش به خصوص در كشورهاي خاصي همچون روسيه، وادا و IOC تلاش مي‌كنند تا راه‌هايي براي مقابله با دوپينگ در پيش گيرند. در سال گذشته دوپينگ سيستماتيك يكي از موضوع‌هاي مهمي بود كه وجهه جامعه ورزش را تحت تاثير قرار داد و حتي بر بازي‌هاي المپيك نيز تاثير گذاشت.


گريزمان، اتلتيكو مادريد را نجات داد
اتلتيكو مادريد در آخرين بازي از هفته بيست و هفتم لاليگا برابر گرانادا قرار گرفت و با يك گل ميزبانش را شكست داد. نيمه نخست با وجود تلاش‌هاي هر دو تيم بدون گل به پايان رسيد. در ۴۵ دقيقه دوم حمله‌هاي اتلتيكو بيشتر شد و گرانادا ضد حمله مي‌كرد اما هيچ يك از توپ‌ها از خط عبور نكرد تا اينكه ضربه سر گريزمان با سانتر كوكه در دقيقه ۸۴ تبديل به گل شد تا اتلتيكو سه امتياز مهم را كسب كند. گرانادا در لحظات آخر بازي با اخراج مبارك ۱۰ نفره شد. اتلتيكو مادريد با ۵۲ امتياز در جايگاه چهارم قرار دارد. پيش از اين ديدار آلاوس برابر مالاگا قرار گرفت و دو بر يك ميزبانش را شكست داد.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون