مرعشي: اينجا ايران است و ما تصميم ميگيريم
سيد حسين مرعشي، سخنگوي حزب كارگزاران كه اين روزهاي رياست كارگروه استانهاي شوراي عالي سياستگذاري اصلاحطلبان است از قافله سفرهاي شهر به شهر اصلاحطلبان جا نمانده و در حال سركشي به استانهاي مختلف است. او در آخرين سفر خود به مشهد رفت و در جمع دانشجويان در دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي مشهد به ايراد سخنراني پرداخت. مرعشي با اشاره به انتخابات سال 92 اظهار كرد: در سال 92 اتفاقات عظيمي به همت مردم و با راهنمايي بزرگان سياسي كشور در شرايطي رخ داد كه تقريبا فضاي يأس و نااميدي در كشور حاكم بود و عدهاي تلاش داشتند حلقه بستهاي از مديريت را به كشور تحميل كنند اما امروز آثار مهمي از آن تحولات و انتخابات در عرصه بينالملل و منطقه آشكار شده است. من و شما توفيق داشتيم با انتخاب دكتر روحاني كشور را از مسير قهقرايي آن به مسيري رو به رشد سوق دهيم. ما بايد از اين واقعه به خود بباليم.
عبور از شرايط جهنمي
سخنگوي حزب كارگزاران سازندگي تصريح كرد: در دو سال و نيم گذشته نتايجي فوقالعاده و در خور توجه نصيب كشور شده كه اين نتايج تحت تاثير تركيب سه عنصر جديت رييسجمهور، به كارگيري كارشناسان زبده و خبره و امين و توانمند و نيز حمايت مقام معظم رهبري از مذاكرات بوده است. وي با بيان اينكه «دولت توانست جمهوري اسلامي را از يك شرايط جهنمي نجات دهد» گفت: روحاني گامي بسيار بلند برداشت و توانست پرونده گذشته ايران را ختم كند. به خدا قسم اگر كسي عرق ديني و ملي داشته باشد بايد قدردان اقدامات دكتر روحاني باشد. دكتر روحاني براي هميشه نقش خود را در سياست ايران ايفا كرد و براي هميشه بايد مورد احترام ملت ايران قرار گيرد. وي با اشاره به سياستهاي غرب براي كنترل منطقه اظهار كرد: در برجام همان غربي كه پس از دهها سال ميخواست در ايران دخالت كند حاكميت ملي ما را پذيرفت و قبول كرد كه بايد ما را به رسميت بشناسد و اين ايران قدرتمند است كه ميتواند منطقه را آرام كند. اين دستاوردي بينظير است. اين براي غرب خيلي سخت بود كه پس از پيروزي انقلاب ايرانيها در منطقه تصميمگيري كنند. آيا مگر اين غربيها بودند كه رييس دولت اصلاحات را سر كار آوردند. آيا اين غربيها بودند كه سال 92 را رقم زدند. اين را ما ايجاد كرديم چون اينجا ايران است و ما تصميم ميگيريم. وي در واكنش به شعارهايي كه برخي دانشجويان در مخالفت با سياستهاي دولت يازدهم سر ميدادند، گفت: چندي پيش به كشور ايرلند مسافرت كردم. در آنجا از حزب مخالف دولت پرسيدم كه آيا فكر ميكنيد بتوانيد در انتخابات پيش رو پيروز شويد، آنها به من گفتند خوشبختانه دولت آنقدر خوب كشور را اداره كرده كه ما اميدي به پيروزي در انتخابات نداريم. من از منتقدين محترم ميخواهم كمي دين، اخلاق و حس ملي بودن را از ايرلنديها ياد گيرند.
نقطه عطفي به نام سال 92
مرعشي خطاب به دانشجويان اظهار كرد: مهمترين نكتهاي كه امروز به شما ميگويم اين است كه ايجاد يك نقطه عطف در سياست ايران در سال 92 براي كشور لازم بود اما اين براي ادامه مسير كافي نيست. در گذشته نيز نقاط عطفي ايجاد شده بود كه گاهي با بازگشت سياستها مواجه ميشد. سخنگوي حزب كارگزاران سازندگي با اشاره به ويژگيهاي يك مجلس خوب هم اظهار كرد: اگر مجلسي نيرومند، دانا و كاردان داشته باشيم ميتوانيم از فضاي بينالمللي براي توسعه ايراني كه اقتصادش مدتهاست درجا زده استفاده كنيم. ما در مقابل ملتي كه براي دفاع از خود شهيد داده مسووليم و بايد ايستادگي كرد و اجازه نداد كه افراد دگم و نادان كشور را به بنبست برسانند.
ملت بايد تصميم بگيرند
وي خاطرنشان كرد: بايد ملت ما تصميم بگيرد كه يكسري مسائل را با خود حل و فصل كند، اما اين مساله زماني اتفاق ميافتد كه نيروهاي جدا از هم به جرياني همفكر و همصدا تبديل شوند، اما به طور مثال جنبش دانشجويي به عنوان جرياني زنده در جامعه برنامهاي دراز مدت ندارد و اين از انتقاداتي است كه به اين جريان وارد است و نتوانسته يكصدا باشد. وي در پاسخ به سوالي درباره نفوذ فرهنگي و دعوت افراد مختلف در اين راستا به دانشگاه گفت: در برخي از جلسات، مباحث سوءاستفاده از بيانات رهبري مطرح ميشود كه موضوع مهمي است و نبايد دستاويز جناحي باشد، در جامعه ما هر نوع نفوذ يا توطئه سياسي همواره رصد شده و توسط نيروهاي امنيتي به موقع خنثي شده است، اما مشكل هرجامعه نفوذ فرهنگي است يعني ملتي به جاي خودش فرهنگ ديگري را بپسندد.