• 1404 سه‌شنبه 21 بهمن
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک سپه ایرانول بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6259 -
  • 1404 سه‌شنبه 21 بهمن

از ميزباني غريبانه در قطر تا نبرد با غول جديد اردن

هفته سرنوشت‌ساز براي سرخابي‌‌ها در آسيا

فوتبال باشگاهي ايران در هفته‌‌اي حساس دو نماينده خود را در دو سطح متفاوت از رقابت‌‌هاي آسيايي به ميدان مي‌فرستد. تراكتور در ليگ نخبگان و استقلال در ليگ قهرمانان در حالي به مصاف رقباي خود مي‌روند كه به دليل شرايط موجود هر دو تيم از حق ميزباني در خاك خود محروم هستند موضوعي كه چالش‌‌هايي را به آنها تحميل كرده است.
تراكتور و السد؛ نبرد براي صدرنشيني  در خانه حريف!
در مرحله گروهي ليگ نخبگان تراكتور ايران در حالي از السد قطر ميزباني مي‌كند كه با تصميمي عجيب زمين اختصاصي السد را به عنوان محل برگزاري بازي انتخاب كرده است. شاگردان دراگان اسكوچيچ كه صعودشان به مرحله بعد قطعي شده حالا در ميانه يك سريال قطري قرار دارند! آنها پس از شكست دادن الدحيل در تبريز، حالا بايد در دوحه مقابل السد بايستند و در نهايت اين مسير را با تقابل برابر الغرافه به پايان برسانند. اهميت اين بازي براي سرخپوشان تبريزي فراتر از يك صعود ساده است. تراكتور براي تثبيت جايگاه خود در رده‌هاي بالاي جدول و اجتناب از برخورد با غول‌هايي مثل الاتحاد عربستان در مرحله حذفي به هر سه امتياز اين ديدار نياز دارد. نماينده ايران در كنار الهلال تنها تيم‌هاي بدون شكست مسابقات تا پايان هفته ششم هستند و با تنها ۲ گل خورده بهترين خط دفاعي رقابت‌‌ها را در اختيار دارند. در سمت مقابل السد كه در رده دهم جدول دست‌ و پا مي‌زند براي بقا در جمع ۸ تيم برتر و فرار از حذف چاره‌اي جز هجوم به دروازه مستحكم تراكتور ندارد. آمارها نشان مي‌دهد خط حمله السد با ۹ گل زده خطرناك است اما دريافت ۱۲ گل ثابت مي‌كند كه دفاع آنها به‌شدت آسيب‌پذير است.
استقلال و الحسين؛ تقابل با قهرمان بلامنازع اردن
در ليگ قهرمانان ۲ آسيا استقلال تهران در مرحله حذفي بايد در ورزشگاه آل مكتوم دوبي به مصاف الحسين اردن برود. در حالي كه آبي‌‌پوشان پايتخت در هفته‌هاي اخير ليگ برتر نوسانات زيادي را تجربه كرده‌اند. حريف اردني آنها در اوج آمادگي به سر مي‌برد. الحسين كه در دو سال اخير قدرت اول فوتبال اردن بوده و ۴ جام از ۶ جام ممكن را درو كرده، با ۹ برد و تنها يك باخت صدرنشين ليگ كشورش است. بزرگ‌ترين تهديد براي خط دفاعي استقلال در اين بازي بازيكني به نام سيسا است؛ ستاره‌اي كه با ثبت ۶ گل و ۵ پاس گل در اين فصل خطرناك‌‌ترين مهره حريف محسوب مي‌شود. با اين حال تاريخ به سود ايراني‌‌هاست، استقلال تاكنون هرگز به تيم‌هاي اردني نباخته و از ۴ تقابل قبلي، ۳ برد و يك تساوي كسب كرده است. شاگردان ساپينتو اميدوارند با تكيه بر اين پيشينه تاريخي و تجربه بالاي خود در ميادين بين‌المللي گام اول را در دوبي محكم بردارند و راه صعود را هموار كنند. اين بازي آزموني جدي براي كادر فني استقلال است تا نشان دهند در روزهاي سخت قدرت بازسازي تيم را دارند.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون