• 1404 چهارشنبه 8 بهمن
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک سپه fhk; whnvhj ایرانول بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6250 -
  • 1404 چهارشنبه 8 بهمن

سخنگوي دولت خبر داد

تلاش دولت بر حل موضوعات با ديپلماسي است

هر چند برخي افراد و گروه‌ها در شرايط فعلي، صحبت از ديپلماسي، مذاكره و توسعه مناسبات ارتباطي با جهان را گناه نابخشودني تعبير مي‌كنند، اما مقامات دولتي همچنان اعلام مي‌كنند سياست دولت چهاردهم تنش‌زدايي است و تلاش دولت بر حل مشكلات از طريق ديپلماسي معطوف است. اين اظهاراتي است كه ديروز سخنگوي دولت نيز بر آن پافشاري كرد و گفت: «در شرايطي كه رويكردها ستيزه‌جويانه است، تلاش دولت بر اين است تا از طريق ديپلماسي و در جهت تامين منافع ملي و آرامش منطقه‌اي بتواند با صلح بين‌المللي، موضوعات را حل كند.»
فاطمه مهاجراني در ابتداي نشست خبري با نمايندگان رسانه‌ها با بيان اينكه ما همچنان سوگوار جان‌هاي عزيزي هستيم كه در روزهاي اخير از دست داديم، اظهار كرد: در فضاي تهديد به جنگ كه كوبيدن بر طبل آن را از رسانه‌هاي خارجي هم مي‌شنويم كه در پي اختلال در زندگي مردم هستند. او يادآور شد: ما از پيش هم مي‌دانستيم كه در يك جنگ تركيبي و چند لايه قرار داريم، اما در اين شرايط كه رويكردها ستيزه‌جويانه است، تلاش دولت اين است كه از طريق ديپلماسي و در جهت تامين منافع ملي و آرامش منطقه‌اي بتواند در صلح بين‌المللي موضوعات را حل كند. البته اين به معناي آن نيست كه ساير گزينه‌ها از روي ميز دولت و حاكميت ايران كنار رفته است، بلكه ما در آمادگي كامل هستيم و با حفظ عزت ملي و فرماندهي واحد از اين موقعيت هم عبور مي‌كنيم.
مهاجراني در پاسخ به پرسشي درباره صحت ادعاي ارسال پيام ايران به امريكا گفت: حرف دولت اين است كه با حفظ آمادگي نظامي و دفاعي خود براي تامين منافع ملي، همه گزينه‌ها را هم روي ميز دارد اما رويكرد دولت بر ديپلماسي متمايل است و در اين زمينه كه پيامي به امريكا منتقل شده يا نه وزارت خارجه بايد پاسخ دهد.

تاكنون ۷۷ ميليون نفر از مردم  از كالابرگ استفاده كردند
سخنگوي دولت در پاسخ به پرسشي درباره ارايه گزارشي از ميزان استقبال و موفقيت اجراي طرح دوم كالابرگ اظهار كرد: قطعي اينترنت چالش‌هايي را ايجاد كرد هم براي كساني كه كالابرگ را دريافت نكرده بودند و هم براي كساني كه در پي خريد بودند، اما در مجموع تاكنون ۷۷ ميليون نفر از مردم از كالابرگ استفاده كردند كه معادل ۷۶.۷ همت خريد است. ۹۲ درصد خانواده‌ها نيز از اين طرح استفاده كرده‌اند.
مهاجراني با اعلام بيشترين و كمترين ميزان خريد كالاهاي اساسي در طرح كالابرگ ادامه داد: بيشترين خريد متعلق به برنج با .۳۹.۱ درصد و كمترين خريد متعلق به ماكاروني است. طرح دوم كالابرگ براي اين است كه مردم بتوانند اقلام مشخصي را با قيمت ثابت دريافت كنند و اين طرح در حال اجراست. اميدواريم باتوجه به اينكه شاهد افزايش اغلب اقلام بوده‌ايم اين اقدام بتواند به حفظ قدرت خريد خانوارها كمك كند. وي همچنين در بخش ديگري از نشست خبري يادآور شد: مي‌دانيم در اين ايام، خانواده‌هاي بسياري رنج فراواني را متحمل شده‌اند. امروز همان‌طور كه رييس‌جمهوري هم تاكيد كرده داغدار همه جان‌هاي از دست ‌رفته و همدرد يكايك هموطنان هستيم و اين صداي كل دولت است. رييس‌جمهوري بر عهد خود براي پاسداري از حقوق ملت تاكيد و اعلام كرده كه بر اين مسير پايدار خواهد ماند. مهاجراني با بيان اينكه نگاه دولت مبتني بر انصاف، عدالت و رعايت كرامت انساني است، ادامه داد: حتي درباره فريب‌خوردگان نيز اين باور وجود دارد كه آنان فرزندان اين سرزمين هستند. باور داريم امنيت پايدار زماني حاصل مي‌شود كه شهروندان احساس آرامش كنند. قدرت واقعي ايران در همبستگي ملي است و تمام صداها را به رسميت مي‌شناسيم.
سخنگوي دولت يادآور شد: شهداي امنيت مظلومانه به شهادت رسيدند و ايران روزهاي سختي را پشت سر گذاشته است. دولت و حاكميت در برابر تمام آسيب‌ديدگان حوادث تلخ دي ۱۴۰۴ مسوول و معتقد است بايد با گفت‌وگو با مردم مشكلات را حل كنيم.

بايد صف معترضان بحق را  از صف منحرف‌كنندگان اعتراضات جدا كنيم
وي با يادآوري رويكرد دولت در به‌ رسميت شناختن حق اعتراض مردم گفت: بايد با گفت‌وگو صف معترضان بحق را از صف منحرف‌كنندگان اعتراضات جدا كنيم. رييس‌جمهوري جلسه‌اي با استانداران داشت و دستور داد آنان با معترضان، خانواده‌ شهدا و جانباختگان و مجروحان و آحاد مردم در ارتباط باشند.مهاجراني در پاسخ به پرسشي درباره تداوم قطع اينترنت بين‌المللي و مشكلات ناشي از آن براي مشاغل اينترنتي تاكيد كرد: رويكرد دولت دسترسي آزاد به اطلاعات است، اما اگر به دليل شرايط امنيتي اينترنت قطع شود، تابع تصميم نهادهاي امنيتي هستيم. رويكرد دولت بر حمايت از اينترنت و كسب‌وكارهاي مرتبط با آن متمركز است، اما در شرايطي كه ملاحظات امنيتي در اولويت قرار مي‌گيرد، همه ناگزير به تبعيت از اين تصميم‌ هستيم.سخنگوي دولت با اشاره به برنامه وزارت اقتصاد براي كاهش آسيب به درآمدها ادامه داد: وزارت اقتصاد رويكرد مشخصي اتخاذ كرده تا آسيب به درآمدها - به‌ويژه درآمدهاي مالياتي - به حداقل ممكن برسد كه از جمله دسترسي حداقلي به اينترنت براي برخي كسبه و تجار فراهم شد. براي كسب‌وكارهاي برخط نيز معاونت علمي رياست‌جمهوري بسته‌هاي جبراني مشخصي طراحي كرده كه شامل هشت محور حمايتي است.وي با تاكيد بر اينكه اميدواريم با اصلاحات اقتصادي به خروجي قابل ‌اتكا برسيم، يادآور شد: دو دهه است كه تحريم‌هاي غيرقانوني فشار شديدي بر مردم ايران وارد كرده، اما با تمام توان با استفاده از قدرت ديپلماسي و تكيه به اعتماد مردم مسير حل مسائل را دنبال مي‌كنيم.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون