بدترين سناريو با بهترين نمايش اورونوف رقم خورد
دوباره بايد با ازبكستان بازي كنيم!
تيم ملي فوتبال ازبكستان با ارايه يك نمايش منسجم و تاكتيكي موفق شد در چارچوب رقابتهاي چهارجانبه امارات تيم ملي مصر را با نتيجه ۲ بر صفر شكست دهد و به فينال اين مسابقات راه يابد. جايي كه بايد به مصاف تيم ملي كشورمان برود.
اما اين پيروزي نه تنها ازبكها را به هدف خود نزديكتر كرد، بلكه يك ركورد قابل توجه را هم متوقف ساخت. شاگردان فابيو كاناوارو، سرمربي ايتاليايي ازبكستان نشان دادند كه تيمي منظم و باكيفيت هستند كه توانايي غلبه بر قدرتهاي منطقهاي را دارند.
درخشش ستاره تيم پرسپوليس، اوستون اورونوف كه ستاره كليدي تيم ملي ازبكستان بود بسيار موردتوجه قرار گرفت و نام او را تبديل به ترند ترنسفرماركت كرد. ستاره سرخها موفق شد هر دو گل تيمش را وارد دروازه مصر كند و نقش محوري در اين پيروزي ايفا نمايد. مهمترين دستاورد اين برد، پايان دادن به روند شكستناپذيري طولانيمدت تيم ملي مصر بود. طبق آمار، تيم تحت هدايت حسام حسن طي هشت ماه گذشته و در ۱۴ مسابقه متوالي شكست نخورده بود (۱۰ برد و ۴ تساوي). آخرين باخت مصر به ديدار دوستانه مقابل كرواسي در تاريخ ۲۷ مارس بازميگشت.
توقف اين روند هشت ماهه توسط ازبكستان ارزش اين برد را دوچندان ميكند. اين پيروزي نشان ميدهد كه ازبكستان با سرمربيگري كاناوارو، برنامههاي جدي براي اهداف بزرگ خود از جمله جام جهاني دارد و با نمايش انسجام تيمي و بهرهگيري از بازيكنان تاثيرگذاري مانند ستارههاي سرخابي در ليگ كشورمان توانسته حريفان قدرتمندي را از پيش رو بردارد.
ازبكها حالا با اعتماد به نفس كامل براي كسب عنوان قهرماني در فينال مقابل ايران به ميدان خواهند رفت و به نظر ميرسد سهشنبه، روز سختي را براي امير قلعهنويي و شاگردانش رقم خواهند زد. البته در ايران همه انتظار داشتند مصر، ازبكستان را شكست دهد تا شاهد تقابل با صلاح و يارانش باشيم اما در عوض براي هفتمينبار طي دو سال گذشته بايد با ازبكها مصاف بدهيم!