• 1404 چهارشنبه 28 خرداد
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6071 -
  • 1404 چهارشنبه 28 خرداد

گفت‌وگوي تلفني رييس‌جمهور با رييس دولت امارات متحده عربي:

با تداوم جنايتگري اسراييل و حمايت غربي‌ها، منطقه هيچ‌گاه روي آرامش را نخواهد ديد

ايسنا| رييس‌جمهور تداوم جنايتگري رژيم صهيونيستي با حمايت كشورهاي غربي را موجب فراگير شدن بي‌ثباتي و ناامني در منطقه عنوان كرد و افزود: رژيم صهيونيستي همه قواعد و چارچوب‌هاي بين‌المللي را زير پا گذاشته و با پشتيباني قدرت‌هاي بزرگ مرتكب هر جنايتي مي‌شود و در صورت تداوم چنين رويه‌اي منطقه شايد هيچ‌گاه روي صلح و آرامش پايدار را نبيند.
مسعود پزشكيان ظهر ديروز سه‌شنبه در گفت‌وگوي تلفني با آقاي شيخ محمد بن زايد، رييس دولت امارات متحده عربي با بيان اينكه ما، شما و ديگر كشورها و ملت‌هاي همسايه را برادران خود مي‌دانيم، اظهار داشت: بنده از ابتدا به دنبال وحدت و انسجام در داخل ايران و تعامل و همكاري با كشورهاي ديگر بودم، اما رژيم صهيونيستي از همان روز نخست با ترور شهيد هنيه سعي در كارشكني و اخلال در مسير حركت ما داشته است. 
رييس‌جمهور افزود: در حالي كه جمهوري اسلامي ايران در تلاش براي حل و فصل و رسيدن به تفاهم از طريق گفت‌وگو و مذاكره بود، رژيم صهيونيستي يك‌بار ديگر با تهاجم گسترده و كشتار مردم عادي و غيرنظاميان و حمله به اماكن غيرنظامي علاوه بر ارتكاب جنايت در گفت‌وگو و مذاكره نيز كارشكني و اخلال ايجاد كرد. پزشكيان تصريح كرد: رژيم صهيونيستي همه قواعد و چارچوب‌هاي بين‌المللي را زير پا گذاشته و با پشتيباني قدرت‌هاي بزرگ مرتكب هر جنايتي مي‌شود و درصورت تداوم چنين رويه‌اي منطقه شايد هيچ‌گاه روي صلح و آرامش پايدار را نبيند. رييس دولت امارات متحده عربي نيز در اين گفت‌وگو با ابراز همبستگي با دولت و ملت ايران و با بيان اينكه دل‌هاي ما با شماست و از خداوند مي‌خواهيم كه حافظ شما و مردم ايران باشد، به منافع و اشتراكات عميق بين دو كشور اشاره و خاطرنشان كرد: ما تماس‌ها و رايزني‌هاي گسترده‌اي را براي كاهش تنش‌ها و بازگشت ثبات و امنيت به منطقه آغاز كرده‌ايم و اميدوارم آنچه كه درنهايت حاصل مي‌شود، براي برادرانمان در ايران مايه خير و بركت باشد.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها