• 1404 شنبه 18 مرداد
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 3222 -
  • 1394 شنبه 29 فروردين

زير ذره بين اقتصاد

واردات برنج ممنوع نيست| معاون برنامه‌ريزي و اقتصادي وزارت جهاد كشاورزي با تاكيد براينكه واردات برنج ممنوع نيست، گفت: براي تامين نياز كشور و ذخاير استراتژيك سالانه به بيش از يك ميليون تن واردات برنج نياز داريم. عبدالمهدي بخشنده درخصوص گفته وزير جهادكشاورزي براي واردات يك ميليون تن برنجي طي سال جاري به ايرنا گفت: سه ميليون تن برنج دركشور به مصرف مي‌رسد كه حدود دو ميليون تن آن در داخل و مابقي از محل واردات تامين مي‌شود. بخشنده گفت: براي كاهش واردات و كنترل بازار برنج تعرفه واردات 40 درصد در نظر گرفته شده در حالي كه سال گذشته تعرفه واردات برنج 18 درصد بوده است.

سيف راهي امريكا شد| رييس كل بانك مركزي در راس هياتي متشكل از معاونت‌هاي ارزي و اقتصادي اين بانك براي شركت در اجلاس بهاره بانك جهاني و صندوق بين‌المللي پول به امريكا سفر كرد.
نشست مشترك صندوق بين‌المللي پول (IMF) و گروه بانك جهاني (World Bank Group) همه ساله در دو نوبت و با حضور روساي كل بانك‌هاي مركزي و وزراي اقتصادي و دارايي كشورهاي عضو برگزار مي‌شود. اجلاس بهاره در اواخر فروردين ماه و اجلاس پاييزه (سالانه) به طور معمول در اواسط مهرماه در واشنگتن برگزار مي‌شود و هر سه‌سال يك بار نيز يكي از كشورهاي عضو به عنوان ميزبان اجلاس سالانه تعيين مي‌شود.

تهاتر كالا با ونزوئلا|رييس سازمان توسعه تجارت ايران از تهاتر كالا با ونزوئلا خبر داد و از تجار، بازرگانان و توليدكنندگان براي حضور در بازار اين كشور به ويژه در صنايع غذايي، بهداشتي و دارويي دعوت كرد.
ولي‌الله افخمي راد به ايسنا گفت: سازمان توسعه تجارت از كليه تجار، بازرگانان و توليد‌كنندگاني كه تمايل به حضور در بازار ونزوئلا دارند و به ويژه در زمينه صنايع غذايي، بهداشتي و دارويي فعاليت مي‌كنند، درخواست مي‌كند ميزان توانمندي خود را براي حضور در بازار ونزوئلا به اداره اروپا و امريكاي معاونت بازاريابي و تنظيم روابط سازمان توسعه تجارت اعلام كنند تا بتوانيم تداركات لازم را براي تحقق اين تجارت فراهم كنيم.

بايد سالي ۱۲ درصد رشد اقتصادي كنيم|معاون برنامه‌ريزي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي جزييات و اولويت‌ برنامه ششم توسعه را تشريح كرد و گفت: اين برنامه مساله محور است، اما در عين حال سازوكار مناسبي براي نظارت در برنامه وجود ندارد. حميد پورمحمدي در گفت‌وگو با «برنامه» با اشاره به اهداف پيش بيني شده در برنامه چشم‌انداز گفت: وقتي كه ما نيمه اول سند چشم‌انداز را نگاه مي‌كنيم مي‌بينيم كه از اهداف آن عقبيم. در حال حاضر ما هم بايد اين عقب افتادگي را جبران كنيم و هم بايد هدف را محقق كنيم. يعني ما از اين به بعد بايد سالي 12 درصد رشد اقتصادي را تجربه كنيم، ولي تجربه رشد ما بسيار كمتر از اين هدف است.

خام‌فروشي مواد معدني كاهش يافت| معاون وزير و رييس هيات عامل سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران از كاهش خام‌فروشي مواد معدني خبر داد. مهدي كرباسيان كه در جمع مديران، مجريان و پيمانكاران سازمان سخن مي‌گفت، افزود: در سال 93 با وجود همه مشكلات كه مهم‌ترين آن كمبود نقدينگي بود، سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران با اجراي سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي و تكيه بر توان داخل توانست تمام طرح‌هايي را كه برخي بين 8 تا 12 سال راكد و نيمه تمام مانده بود، فعال كند و برنامه‌هاي خود را به پيش ببرد.
وي ادامه داد: در سال 93 در مجموع 30 طرح بخش معدن و صنايع معدني فعال و بيش از 20 هزار ميليارد تومان از سرمايه‌هاي بخش خصوصي براي اجراي اين طرح‌ها جذب شد.

اشتغال مخفي افاغنه در ايران؛ يك ميليون نفر| دولت اعلام كرده در سال‌هاي اخير ۳ ميليون تبعه خارجي غيرمجاز از كشور اخراج شده ولي يك ميليون نفر ديگر نيز به صورت مخفيانه در بازار كار ايران حضور دارند، همچنين براي ۲۷۰هزارنفر مجوز اشتغال صادر شده است. يكي از مسائل بازار كار ايران نابساماني اشتغال اتباع بيگانه حاضر در كشور و اشغال فضاهاي شغلي كارجوياني است كه بنا به دلايل گوناگون نمي‌توانند نظر كارفرمايان را به خود جلب كنند. از اين رو در رقابت با نيروي كار بيگانه آن هم از نوع غيرمجاز، به راحتي فرصت شغلي موجود را از دست داده و در اختيار كارگران خارجي قرار مي‌دهند.

پرونده مسكن مهر تهران امسال بسته مي‌شود|مديركل راه و شهرسازي استان تهران با بيان اينكه پرونده تحويل مسكن مهر در شهرهاي بالاي ۲۵ هزار نفر استان امسال بسته مي‌شود، گفت: از ۱۰۰ هزار واحد مسكوني كه تكليف بود، تاكنون ۸۴ درصد محقق شده و مابقي تا پايان سال به اتمام مي‌رسد.
فريبرز واحدي به فارس گفت: كل واحدهاي مسكن مهر استان تهران حدود 330 هزار واحد بود و از 100 هزار واحد مسكوني كه تكليف اداره كل راه و شهرسازي تهران بود، تاكنون حدود 84 درصد يعني بيش از 86 هزار واحد مسكوني تحويل داده شده است. واحدي اضافه كرد: مابقي اين 14 هزار واحد مسكوني باقي مانده كه در مرحله نازك‌كاري هستند، تا پايان امسال واگذار مي‌شوند و پرونده مسكن مهر در شهرهاي بالاي 25 هزار نفر استان تهران بسته مي‌شود.

پهناي باند اينترنت هشت برابر مي‌شود | محمود واعظي گفت: پهناي باند اينترنت كه در ابتداي كار دولت ۵۰۰ گيگابيت بود تا پايان سال به چهار هزار گيگابيت افزايش مي‌يابد تا زيرساخت‌هاي توسعه دولت الكترونيك فراهم شود.
 واعظي با بيان اينكه توسعه دولت الكترونيك كه از مصوبات شوراي عالي مجازي است و از جانب رييس‌جمهور به همه دستگاه‌ها ابلاغ شده است، افزود: از ابتداي فعاليت دولت يازدهم تاكنون به هشت هزار روستاي كشور اينترنت پرسرعت داده شده است و تا پايان سال تعداد روستاي داراي اينترنت پرسرعت به 25 هزار روستا خواهد رسيد. وزير ارتباطات با بيان اينكه هم اكنون 40 شهر كشور به نسل چهارم اينترنت پرسرعت متصل هستند، افزود: اين تعداد شهر تا پايان سال به پنج برابر افزايش مي‌يابد.
 
خروج سالانه سه هزار ميليارد تومان براي روسري قاچاق| مديرعامل صندوق كارآفريني اميد با بيان اينكه ۹۹ درصد روسري در كشور از تركيه و چين به صورت قاچاق وارد مي‌شود به تسنيم گفت: مصرف سالانه روسري در ايران 150 تا 250 ميليون قطعه است كه 99 درصد آن از تركيه و چين به‌صورت قاچاق وارد مي‌شود. اگر با قيمت متوسط 20 هزار تومان محاسبه كنيم، درآمد ناشي از فروش اين تعداد روسري حداقل سه هزار ميليارد تومان در سال است.

 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون