شنبه، 6 تير 1388 - شماره 1986
   
 
صفحه نخست :: روزنامه :: ايران
در پي افزايش تنش ميان تهران و واشنگتن حضور ايران در جشن استقلال امريکا منتفي شد
مهلت جي هشت به ايران براي پاسخ به پيشنهاد مذاکره



گروه سياسي؛ تنش به وجود آمده ميان ايران و اروپا به تهران- واشنگتن هم کشيده شد و بر همين اساس امريکا دعوت از ديپلمات هاي ايراني را پس گرفت. سخنگوي کاخ سفيد در حالي خبر از پس گرفتن دعوت از ايران براي حضور در مراسم جشن روز استقلال اين کشور داد که تهران به دعوت سفارتخانه هاي امريکا پاسخ نداده بود. هيلاري کلينتون وزير امور خارجه ايالات متحده حدود سه هفته قبل به سفارتخانه هاي اين کشور در سراسر جهان اجازه داده بود از ديپلمات هاي ايراني براي شرکت در مراسم روز ملي امريکا که همه ساله چهارم ژوئيه در سالگرد استقلال اين کشور از بريتانيا برگزار مي شود، دعوت کنند. اين نخستين دعوت از ديپلمات هاي ايراني براي شرکت در مراسم رسمي سفارتخانه هاي امريکا از زمان قطع روابط دو کشور در سال 1358 بود. به گفته مقامات وزارت خارجه امريکا، اين تصميم همزمان با تغيير راهبرد امريکا در برابر ايران و تلاش براي برقراري گفت وگوي مستقيم با اين کشور اتخاذ شده بود.

در همين راستا سفير امريکا در جمهوري آذربايجان اعلام کرده بود دعوت از ديپلمات ها ي ايران با سياست امريکا منطبق است. پس از اعلام اين خبر وزارت خارجه کشورمان نيز نسبت به امکان دعوت از ديپلمات هاي ايراني واکنش نشان داد و نوزدهم خردادماه بود که خبرگزاري دولتي ايرنا به نقل از وزارت خارجه ايران گزارش داد در صورتي که سفارتخانه هاي امريکا در کشورهاي مختلف از نمايندگان سياسي ايران براي شرکت در مراسم سالگرد استقلال اين کشور دعوت به عمل آورند اين دعوت را بررسي خواهد کرد. اما پنجشنبه گذشته رابرت گيبس سخنگوي کاخ سفيد اعلام کرد امريکا اين دعوت را پس گرفته و ديگر دعوت سفارتخانه هاي امريکا در سراسر جهان از مقامات ايراني اعتبار ندارد. گيبس همچنين تصريح کرد؛ «هيچ کدام از ديپلمات هاي ايراني به دعوت سفارتخانه ها پاسخي نداده بودند.» اين نخستين اقدام دولت باراک اوباما در اعتراض به برخورد با معترضان به نتايج انتخابات رياست جمهوري در ايران است. در روزهاي گذشته، جمهوريخواهان کنگره فشار زيادي بر باراک اوباما براي اتخاذ موضع قوي تري در برابر ايران وارد کرده اند.

توصيه احمدي نژاد به اوباما

پس از اظهارات اوباما بود که محمود احمدي نژاد با محکوم کردن انتقاد کشورهاي اروپايي از رخدادهاي اخير از همتاي امريکايي خود خواست تا از اروپاييان پيروي نکند. احمدي نژاد روز پنجشنبه در سخناني در مراسم افتتاح يک طرح پتروشيمي، انتقاد کشورهاي اروپايي از نحوه رسيدگي به اعتراضات به نتيجه انتخابات اخير ايران و برخورد خشونت آميز ماموران دولتي با معترضان را رد کرد و گفت؛ «به امريکا و برخي کشورهاي اروپايي توصيه و نصيحت مي کنم رفتار خود را اصلاح کنند.» احمدي نژاد اظهارنظر باراک اوباما، رئيس جمهوري امريکا، در مورد رخدادهاي اخير ايران را هم مورد انتقاد قرار داد و گفت؛ «آقاي اوباما اشتباه کرد که اين حرف ها را بيان کرد.» وي تصريح کرد؛ «از دولت بريتانيا و برخي کشورهاي اروپايي که «يک مشت عقب افتاده سياسي هستند که در اداره کشور و مردم خود هم مانده اند» انتظار چنين سخناني را داشته ايم اما نه از رئيس جمهوري امريکا.» در ادامه محمود احمدي نژاد خطاب به رئيس جمهوري امريکا گفت؛ «کشوري که دم از تغيير و تعامل مي زند چرا وارد اين ميدان انحرافي و اين دام شد؟ در صورتي که باراک اوباما از ايران انتقاد کند مردم او را فردي مانند جرج بوش تلقي خواهند کرد.» رئيس جمهوري ايران همچنين با اشاره به شعار انتخاباتي باراک اوباما در مورد تغيير در سياست هاي امريکا، از جمله تمايل به گفت وگوي مستقيم با ايران، گفت؛ «ملت ايران با بزرگواري و کرامت از پيشنهاد امريکا براي گفت وگو استقبال کرده است.» در همين حال رابرت گيبس سخنگوي کاخ سفيد با رد اظهارات احمدي نژاد، تاکيد کرد رئيس جمهوري ايران مي خواهد امريکا را عامل ناآرامي هاي پس از انتخابات در اين کشور معرفي کند.

تصميم جديد ايتاليا درباره ايران

از سوي ديگر اجلاس گروه هشت روز گذشته در حالي برگزار شد که اعضاي آن درصدد اتخاذ موضعي واحد در قبال ايران بودند. کشورهاي امريکا، کانادا، بريتانيا، آلمان، فرانسه، ايتاليا، روسيه و ژاپن از پنجشنبه گذشته اجلاس سه روزه يي را در شهر تريسيته ايتاليا برگزار کردند. محور اين نشست موضوع افغانستان بود که قرار بود ايران نيز در آن شرکت کند. کشورهاي اروپايي به خاطر اينکه ايران از همسايگان افغانستان و جزء کشورهاي پرنفوذ منطقه است تمايل زيادي به حضور ايران در اين اجلاس داشتند که در نهايت ايتاليا رسماً تهران را دعوت کرد. اما ميزبان گروه هشت پس از آنکه ايران در موعد مقرر به دعوتنامه اين گروه پاسخ نداد، دعوتنامه اش را پس گرفت. متعاقب اين موضوع چهارشنبه گذشته نيز منوچهر متکي وزير خارجه اعلام کرد برنامه يي براي سفر به ايتاليا و شرکت در اجلاس گروه هشت ندارد. در چنين شرايطي برخي وزراي خارجه اين گروه در تلاش براي دستيابي به موضعي واحد درباره مساله انتخابات ايران بودند. اما سرگئي لاوروف وزير خارجه روسيه هشدار داده که انزواي بيشتر ايران اشتباه است. سرگئي لاوروف تصريح کرد از کشورهاي جي هشت کسي آماده محکوم کردن پروسه انتخاباتي ايران نيست چرا که به گفته وي اين پروسه «تمرين دموکراسي» است. اما فرانکو فراتيني وزير امور خارجه ايتاليا پيشتر هشدار داده بود ايران به نقطه عطفي رسيده است و دولت اين کشور بايد بين بازنگه داشتن يا مسدود کردن باب گفت وگوها با جامعه بين الملل يکي را انتخاب کند. در همين حال نخست وزير ايتاليا اعلام کرد در روابط تجاري خود با ايران تجديدنظر خواهد کرد. به گزارش ايسنا، سيلويو برلوسکوني نخست وزير ايتاليا اين سخنان را در ديدار با نخست وزير اسرائيل عنوان کرد. نتانياهو در جريان اولين سفر کوتاه اروپايي خود از ايتاليا بازديد کرد. وي در جريان مذاکرات با سيلويو برلوسکوني درباره مسائل مربوط به اوضاع در ايران و تاسيس دولت فلسطين گفت وگو کرد. در همين حال آنگلا مرکل براي گفت وگو با مقامات امريکايي درخصوص ايران و ديگر مسائل راهي واشنگتن شد. وي پيش از ترک برلين به قصد امريکا اعلام کرد گفت وگوهايش بر مسائل ايران، بحران اقتصاد جهاني، حفاظت از آب و هوا، کره شمالي و افغانستان و مقدمات نشست بعدي سران گروه هشت در ايتاليا متمرکز خواهد بود.

ايران تا سپتامبر پاسخ دهد

و سرانجام اينکه گروه هشت روز گذشته در بيانيه يي اعلام کردند؛ «ما از رويدادهاي پس از انتخابات رياست جمهوري ايران نگرانيم و کاملاً به حاکميت ملي ايران احترام مي گذاريم.» هشت کشور صنعتي در ادامه مي افزايند؛ «بحران موجود در ايران بايد از راه گفت وگوي دموکراتيک و روش هاي مسالمت آميز حل و فصل شود.» همچنين گروه هشت اعلام کرد؛ ايران تا ماه سپتامبر فرصت دارد به پيشنهاد امريکا براي گفت وگوي مستقيم درباره برنامه هسته يي پاسخ بدهد. به گزارش ايسنا، خبرگزاري آلمان با اعلام اين خبر به نقل از فرانکو فراتيني وزير امور خارجه ايتاليا گزارش داد؛ مقامات گروه هشت قرار است ماه سپتامبر در نيويورک و در حاشيه مجمع عمومي سازمان ملل با يکديگر ملاقات کنند و «اين فرصتي خواهد بود براي راستي آزمايي اينکه آيا ايران به پيشنهاد مذاکره از سوي جامعه بين الملل پاسخ داده است يا خير.» در اين بيانيه همچنين آمده است؛ «کشورهاي عضو گروه هشت اين موضوع را به رسميت مي شناسند. ايران حق دارد برنامه هسته يي غيرنظامي داشته باشد اما اين به مسووليتش براي احياي اعتماد درباره ماهيت منحصراً صلح آميز فعاليت هاي هسته يي اش برمي گردد.»

جلسه فوق العاده اتحاديه اروپا درباره ايران

اتحاديه اروپا اعلام کرد نشست فوق العاده وزراي امور خارجه اين اتحاديه درباره تحولات پس از انتخابات رياست جمهوري در ايران امروز برگزار مي شود. به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري آلمان، سخنگوي رياست دوره يي اتحاديه اروپا که برعهده جمهوري چک است، روز گذشته در بروکسل اعلام کرد؛ وزراي امور خارجه اتحاديه اروپا امروز نشستي فوق العاده برگزار مي کنند تا اوضاع کنوني ايران پس از انتخابات رياست جمهوري اين کشور را مورد بررسي قرار دهند. اين نشست غيررسمي در حاشيه اجلاس وزراي خارجه کشورهاي عضو «ناتو» و «سازمان امنيت و همکاري اروپا» در جزيره کورفوي يونان برگزار مي شود.
روسيه براي چندمين بار وعده داد
راه اندازي نيروگاه اتمي بوشهر قبل از سال 2010


گروه سياسي؛ به رغم واکنش هاي شديد کشورهاي غربي نسبت به وقايع اخير پس از انتخابات ايران مقامات روسي اما با موضعي کاملاً متفاوت بر داخلي و قانوني بودن مسائل انتخابات تاکيد کردند. در همين راستا مسکو تا کنون تلاش داشته است کليه همکاري هاي خود با ايران را ادامه دهد به طوري که در حاشيه اجلاس جي هشت، لاوروف وزير خارجه روسيه در ديدار با فرانکو فراتيني همتاي ايتاليايي خود نسبت به انزواي ايران هشدار دارد. روسيه همچنين تاکيد کرده است از اعمال تحريم از سوي غرب عليه ايران حمايت نخواهد کرد. ديگر اينکه مقامات کرملين به تازگي اعلام کردند وقايع اخير تاثيري در روند برنامه هاي ساخت نيروگاه بوشهر ندارد. اين در حالي است که درست چند روز قبل از برگزاري انتخابات رياست جمهوري ايران برخي مقامات شرکت روس اتم مجري ساخت نيروگاه اتمي بوشهر اعلام کردند به دليل دشواري هاي تامين مالي و امتناع صريح بانک هاي روسي از ارائه خدمات بانکي به اين پروژه قادر نيستند زمان مشخصي براي راه اندازي اين نيروگاه اعلام کنند چرا که اين مساله با «ريسک هاي سياسي» توام است. اما طي چند روز گذشته شرکت روس اتم بدون در نظر گرفتن ريسک هاي سياسي و موانع مالي بر سر راه اين پروژه از زمان دقيق راه اندازي اين نيروگاه اتمي ايران خبر داده است. بر اين اساس روز گذشته نووستي به نقل از يک منبع آگاه در اين شرکت اعلام کرد اوضاع داخلي ايران در پي انتخابات رياست جمهوري اين کشور به هيچ عنوان در برنامه هاي احداث نيروگاه اتمي بوشهر تاثيري ندارد. به گزارش ايسنا وي تاکيد کرد؛ همه چيز طبق روال عادي خود پيش مي رود. از نظر ما راه اندازي نيروگاه تا اواخر سال جاري (ميلادي) انجام خواهد شد. وي همچنين ابراز اطمينان کرد امنيت براي تاسيس نيروگاه اتمي بوشهر کاملاً تامين مي شود.

اين مقام آگاه «روس اتم» اعلام کرد؛ هم نيروگاه اتمي و هم شهرک کارشناسان با سه حلقه محافظتي حراست مي شود. از اين بابت هيچ جاي نگراني وجود ندارد. چندي پيش به نقل از شرکت «اتم استروي اکسپورت» مجري ساخت اولين نيروگاه اتمي ايران اخباري منتشر و اعلام شد در رآکتور نيروگاه اتمي بوشهر سيلندرهاي سوخت مجازي کار گذاشته شده است و امور مربوط به راه اندازي نزديک به اتمام است. به هر حال روسيه در راه اندازي نيروگاه بوشهر بارها خلف وعده کرده است به طوري که منوچهر متکي وزير امور خارجه پيشتر گفته بود اين نيروگاه تا سال 2009 تکميل خواهد شد.

در کنار اين تحولات در حالي که هشت کشور صنعتي جهان يعني امريکا، کانادا، انگليس، آلمان، فرانسه، ايتاليا، روسيه و ژاپن در شهر تريسيته ايتاليا گرد هم آمدند تا در کنار موضوع اصلي اين نشست به بحث انتخابات و مناقشه اتمي ايران بپردازند، وزير خارجه روسيه پيش از صدور بيانيه اين گروه در ديدار با وزير خارجه ايتاليا اعلام کرد از شرکت کنندگان کسي آماده محکوم کردن پروسه انتخاباتي ايران نيست چرا که به گفته وي اين پروسه تمرين دموکراسي است. وزير خارجه روسيه همچنين در سفر به سوئيس اظهار داشت در حل مسائل ايران پس از انتخابات نقض قانون ديده نمي شود. در عين حال او خواستار حفظ تمامي تدابير لازم براي حفظ جان مردم در ايران شد. به گزارش ايلنا به نقل از نووستي، «سرگئي لاوروف» طي کنفرانسي مطبوعاتي با وزير خارجه سوئيس در پاسخ به پرسشي مبني بر اينکه رويدادهاي اخير در ايران را چگونه ارزيابي مي کنيد، گفت؛ «يقين داريم همه مسائلي که در رابطه با انتخابات برگزار شده به وجود مي آيند، بايد بر اساس قوانين ايران و بر اساس روندهايي که طبق اين قوانين در نظر گرفته شده اند، حل شوند.»
درخواست آيت الله مکارم براي آشتي ملي
آيت الله ناصر مکارم شيرازي با ابراز تاسف از حوادث کشور پس از انتخابات از همه صاحب نظران خواست راهکاري براي رسيدن به يک «آشتي ملي» بينديشند. به گزارش ايلنا، اين مرجع تقليد با صدور بيانيه يي تصريح کرد؛ «اضافه بر اين قطعاً بايد کاري کرد که در آينده آتشي در زير خاکستر باقي نماند، نامهرباني و بدبيني ها به حسن ظن و رقابت ها به رفاقت و همکاري همه گروه ها تبديل گردد. عزيزان خويشتندار باشند و مشکلات را از طريق منطق و عقل حل کنند و به آينده کشور و نظام بينديشند. اينجانب انتظار دارم تا با آرام تر شدن اوضاع، راهکارهايي را که براي رسيدن به يک آشتي ملي به نظر مي رسد مطرح کرده و از همه صاحب نظران براي حل آن کمک بخواهيم.»
سه نامه به روساي مجلس، قوه قضائيه و مراجع تقليد
گروه سياسي؛ جمعي از خانواده هاي فعالان سياسي بازداشتي در جريان انتخابات رياست جمهوري دهم در سه نامه جداگانه به مراجع تقليد و روساي مجلس و قوه قضائيه خواستار تلاش و رايزني براي آزادي هرچه سريع تر آنها شدند. در اين نامه ها با نگراني از بي خبري نسبت به وضعيت اين فعالان سياسي، از تداوم بازداشت ها انتقاد شده و در نهايت از مراجع تقليد، آيت الله شاهرودي و علي لاريجاني درخواست شده است به وضعيت همسران و فرزندان امضاکنندگان نامه رسيدگي شود و به جز تلاش براي آزادي آنها امکان ارتباط يا تماسي با آنان توسط خانواده ها يا وکلايشان فراهم شود. در اين نامه امضاي خانواده هاي سعيد حجاريان، محسن امين زاده، مصطفي تاج زاده، عبدالله رمضان زاده، غلامرضا ظريفيان، محمدعلي ابطحي، علي اصغر خداياري، محسن صفايي فراهاني، محسن ميردامادي، بهزاد نبوي، صادق نوروزي، مجيد نيري، محمدجواد امام، علي تاجرنيا، جهانبخش خانجاني، سعيد شيرکوند و سيدشهاب الدين طباطبايي به چشم مي خورد.
سيداحمد خاتمي در نماز جمعه تهران خواستار شد
قوه قضائيه بي رحمانه برخورد کند
گروه سياسي؛ احمد خاتمي از قوه قضائيه خواست با کساني که به گفته او «سران اغتشاش» هستند بي رحمانه و قاطعانه برخورد کند. وي که در غيبت هاشمي رفسنجاني نماز جمعه اين هفته تهران را اقامه مي کرد، کشته شدن ندا آقاسلطان را به «اغتشاشگران» نسبت داد. به گزارش ايلنا امام جمعه موقت تهران گفت؛ در هفته قوه قضائيه، از قوه قضائيه مي خواهم با سران اغتشاش که سر در آخور امريکا و اسرائيل دارند، قاطعانه و بي رحمانه برخورد کند تا مايه عبرت براي همگان باشد. وي ضمن تشکر «صميمانه» از نيروهاي انتظامي و امنيتي و به خصوص بسيجيان گفت؛ اين نيروها در اين مدت رنج بسياري کشيدند، به خصوص بسيجيان مظلوم که هم در جبهه و هم پشت جبهه مظلوم بودند و در اينجا براي شهداي اين عزيزان، علو درجات و براي مجروحان شفاي عاجل طلب مي کنيم.

وي افزود؛ در اغتشاشات اخير يک خانم کشته شد، اوباما برايش اشک تمساح ريخت و غرب معرکه گرفت. هر عاقلي که فيلمش را ببيند، متوجه مي شود کار خود اغتشاشگران است به گونه يي که از جايي که ماشين اين خانم هم پارک شده است، عکس گرفته اند. اين خانم در کوچه يي خلوت بوده است. در کوچه خلوت که نمي کشند، دستگير مي کنند. معلوم است که اگر کار نظام بود، در خيابان برخورد مي کرد. اغتشاشگران برنامه ريزي کرده بودند که بعداً بهره برداري کنند. وي با بيان اينکه در اين ماجراها، رسانه هاي خارجي به خصوص رسانه هاي انگليسي و امريکايي اوج خباثت خودشان را نشان داده و آتش بيار معرکه شدند، گفت؛ تعجب مي کنم اينها چطور در کشور ول هستند. دولت بايد کنترل کند. با چه حسابي اينها در کشور هستند و مرتب با تلفن هاي ماهواره يي گزارش مي دهند و مردم را تهييج مي کنند. خاتمي افزود؛ اغتشاش و تخريب اموال عمومي و آزار و اذيت مردم بر اساس روايت ديني از مواردي است که بغي خوانده مي شود و رهبر جامعه اسلامي مي تواند با اين افراد تا نابودي کامل آنها بجنگد يا مصاديق محاربه است که اسلام اشد مجازات را براي آنها در نظر گرفته است. وي گفت؛ تظاهرات غيرقانوني خلاف قانون است و چون آقا هم نهي کرده است، خلاف شرع است. خاتمي با اشاره به اقدامات منافقين در سال 60 از جمله ترور ناکام مقام معظم رهبري، شهادت بهشتي و صدوقي افزود؛ جاي تامل دارد که چرا منافقين ابتدا سراغ مقام معظم رهبري رفتند، هرچند ناکام ماندند و خداوند ايشان را به عنوان ذخيره انقلاب نگه داشت.

وي گفت؛ آنها با امامي درافتادند که بعد از معصومين چهره يي مانند او کم داشتيم و دلداده کسي شدند که به تعبير رسانه هاي غربي رهبر هميشه در حجله بود. وي افزود؛ جوانان بايد بدانند در نگرش ما ولي فقيه فقط رهبر سياسي نيست، حجت شرعي است. نايب امام زمان است و مخالفت با نايب امام زمان، مخالفت با امام زمان است. وي در بخش ديگر خطبه هايش گفت؛ اکنون بايد کدورت هاي قبل از انتخابات را کنار بگذاريم، موضع واحدي داشته باشيم و صفا و برادري نهادينه شود. هم کانديداي پيروز و هم کانديداي غيرپيروز اخلاق را رعايت کنند. وي با تاکيد بر اينکه کانديداي پيروز بايد جانش را کانون محبت همه مردم قرار دهد، خطاب به کانديداهايي که راي اکثريت را نياورده اند، گفت؛ شما هم حلم داشته باشيد و برخورد منطقي کنيد. مگر در چارچوب اين نظام نيامديد که به خيال خودتان به نظام خدمت کنيد. اکنون رفتار شما آب به آسياب دشمن مي ريزد، دوستان در ايران و دوستان ايران در جهان رنجيده شده اند؛ انتخابات همين است. هر وقت مردمسالاري را مي پذيريد بايد لوازمش را هم بپذيريد. خاتمي افزود؛ اينکه گفته مي شود شورايي متشکل از شخصيت هاي حقوقي و حقيقي نيز ترتيب داده شود، بسيار نادرست است و عواقب غيرقابل پيش بيني و ناجوري دارد. وي تاکيد کرد؛ اصل انتخابات را زير سوال بردن و درخواست ابطال انتخابات حرف زور است و ملت نمي پذيرند. اگر در مورد چند صندوق اشکالي داريد، از مجراي قانوني اعتراض کنيد. نتيجه به هر جا که رسيد، عيبي ندارد. وي گفت؛ تفاوت هم 11 ميليون راي بوده، يک ميليون راي تفاوت نبوده است که شبهه تقلب مي کنيد. در عين حال تمام نظرسنجي هاي قبل و بعد از انتخابات هم همين نتيجه را نشان مي دهند، پس بدانيد کوبيدن بر طبل ابطال شما را به هيچ نتيجه يي نمي رساند.
آيت الله خزعلي؛ مي خواهند انتخابات را زير سوال ببرند
ابوالقاسم خزعلي گفت؛ قصد ميرحسين موسوي و طرفداران آنها ابطال انتخابات نيست، بلکه مي خواهند اين کار بزرگ و حضور 85درصدي مردم را که در دنيا بي سابقه است، زير سوال ببرند. به گزارش فارس رئيس بنياد الغدير با بيان اينکه به اعتقاد من مير حسين موسوي را از نو بايد شناخت، گفت؛ ما پيش از اين فکر مي کرديم ايشان مردي والاست، اما پس از اغتشاشات اخير، بايد انديشه هاي او را از نو بررسي کنيم. وي با انتقاد از مير حسين موسوي که گوش به حرف برخي از آدم هاي به ظاهر دوست از جمله سعيد حجاريان، بهزاد نبوي و عطريانفر داده است، اظهار داشت؛ شما به اين افراد به ظاهر دوست تکيه کرده ايد که گرداننده اين اغتشاشات هستند. اين روحاني حامي دولت تصريح کرد؛ اگر کسي مي خواهد پيرو حرکت امام پيش برود، نوع تبليغاتش با رقص همراه نيست. تبليغات شما زننده و حرکت تان هم نامناسب بود. خزعلي در پايان خاطرنشان کرد؛ اين آشوب ها نشان از قدرت خداست که مي خواهد بگويد من مي خواهم ماهيت انسان ها را به شما نشان دهم و به زودي آرامش به کشور عزيزمان برمي گردد.
حفاظت قوه قضائيه مسوول نيست
رئيس حفاظت اطلاعات قوه قضائيه گفت اين مرکز مسووليتي در قبال اغتشاشات اخير ندارد. «اصغر جهانگير» در نشستي خبري که در نمايشگاه جامع عملکرد 30 سال قوه قضائيه برگزار شد، گفت؛ «بر اساس قانون در اين زمينه مسووليتي نداريم اما در صورتي که دستگاه هاي امنيتي و انتظامي درخواست کمک و ياري کنند، ياري مي کنيم.» به گزارش واحد مرکزي خبر، جهانگير با بيان اينکه اغتشاشات در حدي نبوده است که همه ظرفيت ها به کارگيري شود، گفت؛ اغتشاشات اخير لايه يي ريشه دار نبوده و پس از حضور مردم در صحنه اثري از آن ديده نشد.
عناوين اين صفحه
مهلت جي هشت به ايران براي پاسخ به پيشنهاد مذاکره
راه اندازي نيروگاه اتمي بوشهر قبل از سال 2010
درخواست آيت الله مکارم براي آشتي ملي
سه نامه به روساي مجلس، قوه قضائيه و مراجع تقليد
قوه قضائيه بي رحمانه برخورد کند
آيت الله خزعلي؛ مي خواهند انتخابات را زير سوال ببرند
حفاظت قوه قضائيه مسوول نيست

روزنامه اعتماد
طراحی و پیاده سازی نرم افزار : شرکت ارتباطات نوین فرانام