يكشنبه، 27 ارديبهشت 1388 - شماره 1953
   
 
صفحه نخست :: روزنامه :: صفحه آخر
دولت از بانوان محجبه نمايشگاه کتاب تقدير مي کند
وزير ارشاد؛ بيش از پنج ميليون نفر از نمايشگاه امسال ديدن کردند



بيست ودومين نمايشگاه بين المللي کتاب تهران بعدازظهر ديروز با برگزاري مراسم اختتاميه و با حضور رئيس مجلس شوراي اسلامي، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، معاون امور فرهنگي وزير ارشاد و رئيس کتابخانه ملي ايران به کار خود پايان داد.

در اين مراسم محمدحسين صفارهرندي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي سخنان خود را اين گونه آغاز کرد؛ «امسال يک خلاء بزرگ را در ديد و بازديدهاي نمايشگاه شاهد بوديم و آن عدم حضور رهبر فرزانه انقلاب اين يار هميشگي کتاب به دليل سفر به استان کردستان بود.» وزير ارشاد به ديدار جمعي از اعضاي هيات دولت با مقام معظم رهبري اشاره کرد و گفت؛ «در اين ديدار پس از بحث هاي مربوط به استان کردستان بنده عرض کردم جاي خالي شما امسال در نمايشگاه حقيقتاً محسوس بود. مي دانيم نمي شود آن را جبران کرد اما شما مايه آرامش و سکون دل هاي ناشران و خادمان اين عرصه هستيد.» صفارهرندي ادامه داد؛ «مقام معظم رهبري فرمودند حقيقتاً دلم مي خواست و دوست داشتم در نمايشگاه امسال بودم و بازديد مي کردم و شما همين پيام مرا منتقل کنيد.» وزير ارشاد بيان داشت؛ «جريان هدايت فرهنگي جامعه به نظر مي رسد مسير درستي را پيموده و اگر زماني گفته مي شد نياز به ريل عوض کردن هايي در اين راه داريم امروز وقتي به صحنه نگاه مي کنيم مي بينيم ريل عوض کردن ها در خدمات صنعت نشر بوده است.» او اضافه کرد؛ «البته وقتي انسان تلاشي را سامان مي دهد طبيعي است اشتباهاتي هم مي کند و نقصاني هم دارد؛ منکر ضعف ها نمي شويم اما وقتي با قبل مقايسه مي کنيم مي توانيم بگوييم امسال مان از پارسال بهتر بود.» صفارهرندي تصريح کرد؛ «اگر جامعه ما موفق شده در يک دهه جهشي کند که سرانه مطالعه دو برابر شود نشان مي دهد مسير را درست انتخاب کرده است.» وزير ارشاد با بيان اينکه به طور متوسط 20 درصد حضور مردم در نمايشگاه امسال افزايش يافته، گفت؛ «کف حضور مردم در يک روز بين 300 تا 350 هزار نفر و سقف آن بين 800 تا 900 هزار نفر بود که اگر ميانگين 500 هزار نفر در هر روز را در نظر بگيريم حدود پنج ميليون و 500 هزار نفر از نمايشگاه بيست و دوم ديدن کردند.» صفارهرندي ادامه داد؛ «بخشي از اين جمعيت مشتريان حقيقي کتاب بودند و آنهايي هم که نبودند هم اينکه نمايشگاه کتاب براي آنها محل تفرج بوده خودش مايه پيشرفت است.» وي با بيان اينکه از ارائه ارقام در زمينه فروش اکراه دارد، گفت؛ «حدود 900 ميليارد تومان فروش ناشران بوده که 30 درصد بيش از سال قبل کتاب فروخته است؛ يعني 20 درصد افزايش جمعيت کاملاً فعال و واقعي بوده است.»
4 دقيقه و 11 ثانيه قطعي برق داشتيم
محسن پرويز معاون فرهنگي وزير ارشاد و رئيس نمايشگاه کتاب نيز در ابتداي اين مراسم گفت؛ «در طول مدت برگزاري نمايشگاه چهار دقيقه و 11 ثانيه قطعي برق داشتيم؛ گرچه برخي تيتر زدند برق نداريم ولي خودشان بودند که برق نداشتند.» رئيس نمايشگاه کتاب تهران ادامه داد؛ «باعث خوشحالي است فرهنگ رسانه ها به جايي رسيده که اگر کوچک ترين رخدادي صورت مي گيرد از چشم تيزبين روزنامه نگاران دور نمي ماند و مطالب چه مثبت و چه منفي در تيتر اخبار قرار مي گيرد. اميدوارم اين رخداد ادامه يابد و اگر رخدادهاي کوچک از نظر دور نماند اميدوارم اتفاقات بزرگ آينده نيز مورد توجه قرار گيرد.» به گزارش فارس محسن پرويز اظهار داشت؛ «رئيس جمهور در مراسم افتتاحيه نمايشگاه دو نکته را به ما تذکر دادند و خواستند به طور جد به اين دو موضوع بپردازيم؛ يکي کتاب کودک و نوجوان و ديگري ادبيات داستاني است که ما اين دو کار را در راس برنامه هاي معاونت فرهنگي در سال جاري قرار خواهيم داد.» او در پايان ضمن تشکر از همکارانش که در اين مدت طي 24 ساعت فقط دو تا سه ساعت مي خوابيدند، گفت؛ «تقدير و تشکر از بانوان محجبه يي که طي روزها کار سخت حجاب خود را حفظ کردند از برنامه هاي امسال ماست و براي اين عزيزان هداياي کوچکي در نظر گرفته شده که به چند صدنفر از آنها اين هدايا اهدا خواهد شد.»

رئيس مجلس شوراي اسلامي هم که در آيين اختتاميه بيست و دومين نمايشگاه بين المللي کتاب تهران حضور داشت، در سخنراني اش عنوان کرد؛ «دشمنان گاهي براي ايجاد هراس تصنعي، مي گويند ايران به دنبال احياي امپراتوري گذشته است. اين نشان مي دهد فکر ايراني را که ريشه در فرهنگ کهن دارد، نمي شناسند و فرهنگ برجسته ايراني را در علوم مختلف درک نکرده اند.» او ادامه داد؛ «دفاع ايران از فلسطين، رويکردي فرهنگي و ديني است و براساس معادلات سياسي بنا نشده است.» لاريجاني افزود؛ «جمهوري اسلامي ايران، مبناي استقرار سياسي را در زيربناي فرهنگي جست وجو مي کند. از نظر ايران و تفکر سياسي ايراني، طبقه بندي کشورها به فرادست و فرودست مبناي عقلاني ندارد و اين خصوصيت، شکلي از توحش سياسي است.» وي با اشاره به مشکلات و مفاسد روش قبلي يارانه يا تزريق کاغذ دولتي به بازار گفت؛ «وزارت ارشاد با در پيش گرفتن تزريق يارانه به اصحاب قلم و فرهنگ، مشکلات گذشته را حل کرد اما به نظر مي رسد بايد از عموم آحاد مردم حمايت شود و يارانه ارشاد فقط به استادان، اهل قلم و دانشجويان حوزه و دانشگاه اختصاص نداشته باشد تا عموم را به کتابخواني تشويق کنيم.» به گزارش ايبنا در اين مراسم، «علي لاريجاني» جوايزي را به ناشران و غرفه هاي برگزيده اهدا کرد.
جوابيه وزارت ارشاد
در پي چاپ خبر سخنراني صفار هرندي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در روزنامه روز گذشته، دفتر روابط عمومي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي جوابيه يي به دفتر روزنامه ارسال کرد. در متن اين جوابيه آمده است؛ «در مطلبي که تحت عنوان «حمله شديد صفار هرندي به دولت هاي گذشته» در صفحات اول و آخر شماره 1952 مورخ 26/2/88 آن روزنامه درج شده، مطلبي دروغ به وزير محترم فرهنگ و ارشاد اسلامي نسبت داده ايد. در ليد اين مطلب به ظاهر خبري، چنين ادعا کرده ايد؛ «... گفت که مبلغ هنگفتي معادل 400 تا 500 ميليارد دلار در زمان نخست وزير موسوي گم شده و...».

اينکه وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به دولت آقاي مهندس موسوي نسبت گم شدن مبلغي را داده باشد، صد در صد کذب و ساخته و پرداخته نويسنده خبر روزنامه اعتماد است. علاوه بر آن، حتي در بخشي از اين خبر که روزنامه اعتماد از سخنان جناب آقاي صفار هرندي در جمع مديران کل استان هاي وزارت فرهنگ و ارشاد نقل کرده، نه تنها تعبير گم شدن ديده نمي شود، بلکه خلاف آن نيز آمده است؛ «کسي نمي خواهد اتهام بزند؛ مگر شما که مي گوييد پول ها چي شد، داريد تهمت مي زنيد؟ شما مي پرسيد عملکردتان چي بوده؟ ما هم عين سوال شما را مي پرسيم.» روش ناپسند توليد مطالب کذب و نسبت دادن آن به مسوولان و سپس موضع گيري رسانه ها يا شخصيت ها در برابر آنچه که از اساس وجود خارجي ندارد، ممکن است در مقاطعي گذرا به برخي مذاق ها خوش آيد ولي آثار ناپسند آن بر فضاي اخلاق حرفه يي درازمدت خواهد بود. دروغ نويسي رويه غلطي است که بايستي اصلاح شود و همگان را به اصلاح اين رويه دعوت مي کنيم؛ همچنان از مسوولان روزنامه اعتماد درخواست اکيد داريم حرف هاي خود را به جاي حرف مسوولان جا نزنند،»

توضيح «اعتماد»؛ مطلب مورد اشاره روابط عمومي محترم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي که در متن جوابيه آمده برداشتي از مطلب منتشرشده در سايت خبري«آفتاب» بود که پرينت خبر مذکور با تيتر «صفار هرندي؛ موسوي بگويد 500 ميليارد دلار را چه کرده،،» در دفتر روزنامه موجود است.
اسکورسيزي؛ ميراث سينما در جهان سوم رو به نابودي است
نسخه بازسازي شده فيلم «کفش هاي قرمز» از شاهکارهاي دهه 50 سينماي بريتانيا با حضور مارتين اسکورسيزي در جشنواره کن به نمايش درآمد. بخش آثار کلاسيک شصت ودومين جشنواره کن که رياست آن را مارتين اسکورسيزي بر عهده دارد، با نمايش نسخه بازسازي شده فيلم «کفش هاي قرمز» همراه بود. به گزارش ايسنا اين فيلم به کارگرداني مايکل پاول موفق به کسب دو جايزه اسکار شد. نمايش نسخه بازسازي شده اين فيلم در بخش آثار کلاسيک کن در حضور چهره هاي سرشناسي چون آنگ لي و تيلدا سوئينتن انجام شد. مارتين اسکورسيزي در مراسم معرفي اين فيلم با اشاره به اينکه در هشت سالگي اين فيلم را در کنار پدرش ديده است، بر لزوم حفظ فيلم هاي قديمي تاکيد کرد. او گفت؛ «زمان به سرعت مي گذرد و ميراث سينمايي جهان به خصوص در کشورهاي جهان سوم در خطر است. حفظ فيلم هاي ارزشمند و قديمي نگراني هميشگي ماست.»
رئيس هيات داوران کن؛ نمي خواهم مانند شان پن سياسي باشم
ايزابل هوپر رئيس هيات داوران جشنواره کن اعلام کرد؛ «قصد ندارم مانند شان پن در سال گذشته، خط مشي مشخصي را براي اعضاي هيات داوران تعيين کنم.» ايزابل هوپر بازيگر سرشناس فرانسوي امسال درحالي رياست هيات داوران را برعهده دارد که سال گذشته شان پن بر صندلي رياست نشسته بود. او دراين باره اعلام کرد؛ «اصلاً تمايل ندارم مانند شان پن، نظر هيات داوران را به سمت فيلم هاي سياست محور سوق بدهم.» او افزود؛ «سال گذشته شان پن به عنوان رئيس هيات داوران با يک رويکرد سياسي به فيلم هاي بخش رقابتي نگاه مي کرد اما من اصلاً قصد چنين کاري را ندارم.» برنده دو جايزه بهترين بازيگر زن از جشنواره کن ابراز اميدواري کرد که داوران فيلم هاي حاضر را با تمام وجود و براساس علايق شخصي شان تماشا کرده و بهترين را انتخاب کنند.
اعتراف تنها کارگردان زن برنده نخل طلا در کن؛
زن ها حساس تر از آن هستند که موفق شوند


جين کمپيون کارگردان سرشناس هاليوود و تنها زن برنده نخل طلاي کن اعلام کرد پذيرش انتقاد براي زنان بسيار دشوار است. جديدترين فيلم جين کمپيون با نام «ستاره درخشان» روز جمعه در بخش رقابتي شصت و دومين جشنواره فيلم کن به نمايش درآمد. کمپيون که در سال 1993 اولين زن برنده نخل طلا نام گرفت، بعد از نمايش اين فيلم در کنفرانس خبري پاسخگوي خبرنگاران بود. او در ابتدا با اشاره به اينکه زنان خيلي سخت با انتقاد کنار مي آيند، گفت؛ «من فکر مي کنم زن ها بدون مواجهه با انتقادهاي سخت و به شکلي حساس بزرگ شده و وارد جامعه مي شوند. بنابراين ابتداي ورود آنها به دنياي فيلمسازي دشوار خواهد بود.» به گزارش ايسنا و به نقل از خبرگزاري رويترز، او اظهار کرد؛ «بسيار مايلم که کارگردانان زن بيشتري وارد عرصه فيلمسازي شوند چون زن ها نيمي از جمعيت جهان را تشکيل مي دهند و بدون آنها همه چيز ناقص مي ماند. هرچند آنها حساس تر از آن هستند که فيلمسازان موفقي شوند.» اين کارگردان 55 ساله نيوزيلندي همچنين معتقد است استوديو هاي فيلمسازي به فيلمسازان زن و توانايي هاي آنان اعتماد ندارند و اين خود دليلي براي حضور کمرنگ زنان در عرصه فيلم است. او به همراه آندره آرنولد انگليسي و ايزابل کوئيست اسپانيايي تنها فيلمسازان زن حاضر در بخش رقابتي جشنواره امسال کن هستند. او که در سال 1993 براي فيلم «معلم پيانو» موفق به کسب نخل طلا شد، تنها کارگردان زن تاريخ 62 ساله جشنواره کن است که اين جايزه ارزشمند را کسب کرده است.
پيدا و پنهان
? انتخاب بازرسان وزارت کشور از بسيجيان؛ ليست بازرسان وزارت کشور بسته شد. بازرسان انتخابات قبلي که از فرهنگيان و کارمندان دولت بودند، با مراجعه به فرمانداري ها براي ثبت نام جهت حضور بر سر صندوق هاي راي انتخابات آتي با اين توضيح مواجه شدند که ليست بازرسان پر شده است. اين در حالي است که به رغم سال هاي گذشته هيچ فراخواني براي ثبت نام فرهنگيان و کارمندان دولت داده نشده بود. برخي از مراجعه کنندگان اعلام کردند بنا به بخشنامه وزارت کشور ارجحيت به کارمندان و فرهنگياني داده شده که در بسيج عضويت دارند.

در هر انتخابات فرمانداري ها طي نامه يي به روساي ادارات و مدارس از آنان مي خواستند بازرسان را براي حضور بر سر صندوق هاي راي معرفي کنند.

? آغاز رزمايش امنيت و اقتدار در سيستان و بلوچستان؛ فرمانده انتظامي سيستان و بلوچستان اعلام کرد؛ «رزمايش امنيت و اقتدار از امروز به مدت يک هفته در استان سيستان و بلوچستان اجرا مي شود.»

? پخش بن هاي 50 هزار توماني ؛ «سلام» به نقل از حميدرضا ترقي عضو ارشد حزب موتلفه اسلامي خبر داد کميته امداد در شهرستان ها اقدام به توزيع بن هاي 50 هزار توماني کرد و اين اقدام به درخواست دولت صورت گرفته است.

? ميهماني انتخاباتي در دانشگاه تهران؛ بر اساس دعوتنامه يي که يک نسخه از آن اکنون در دفتر سايت جمهوريت موجود است، از استادان دانشگاه هاي تهران دعوت شده به اتفاق خانواده در مراسمي که در تالار فردوسي دانشگاه تهران با حضور چند نفر از وزرا برگزار مي شود، شرکت کنند. همچنين در کارت دعوتي که به صورت گلاسه و چاپ رنگي است، هدف از اين جلسه حمايت از احمدي نژاد عنوان شده است. کارت فاقد امضا است و معلوم نيست چه کسي برگزارکننده مراسم است. ضمناً کارت ها توسط يکي از نهادهاي درون دانشگاه توزيع شده است.

? لقب خطرناک «دکتر»؛ در پايان سخنراني ديروز مهندس ميرحسين موسوي در جمع مسوولان و معتمدان ستادهايش در سراسر کشور، يکي از افراد از ميان حاضران بلند شد و به روي سن آمد و وي را دکتر خطاب کرد که ميرحسين موسوي از او تشکر کرد و به شوخي گفت؛ «البته من دکتر نيستم و امروز اين لقب يعني دکتر، کمي خطرناک است؛ بايد حواس مان را بيشتر جمع کنيم.»
محمدامين رياحي درگذشت
محمدامين رياحي در 86سالگي از دنيا رفت. رياحي صبح جمعه، 25 ارديبهشت ماه بر اثر کهولت سن و بيماري در بيمارستاني در تهران درگذشت. مراسم تشييع پيکر اين نويسنده و پژوهشگر ساعت 9 امروز از مقابل بيمارستان ايرانمهر برپا مي شود. رياحي سال 1302 در خوي متولد شد و درجه علمي اش، دکتراي زبان و ادبيات فارسي بود. او از شاگردان ملک الشعراي بهار بود که رساله دکتراي خود را در رشته زبان و ادبيات فارسي با عنوان «تصحيح متن مرصاد العباد» زير نظر بديع الزمان فروزانفر به انجام رساند.

او سال ها رياست بنياد شاهنامه را بر عهده داشت و با کساني از جمله مجتبي مينوي، عباس زرياب خويي و احمد تفضلي همکار بود. به گزارش ايسنا رياحي در طول فعاليت هاي علمي و فرهنگي اش مسووليت هاي متعددي را برعهده داشت که مهم ترين آنها عبارتند از؛ رايزني فرهنگي ايران در ترکيه، وزير آموزش و پرورش، مسوول کتابخانه هاي کل کشور و مسوول رسيدگي به کتاب هاي درسي دانش آموزان. او به عنوان نويسنده برتر کتاب سال نيز در دو نوبت مورد تجليل قرار گرفت. همچنين داراي آثار زيادي در حوزه تاليف، تصحيح و... است. او با نوشتن مقاله «تربت شمس تبريزي کجاست؟»

جهانيان را با گنج نهفته در شهر خوي آشنا کرد. همچنين «تاريخ خوي»، «سرچشمه هاي فردوسي شناسي»، تصحيح «عالم آراي نادري» و چاپ ديوان رشيد ياسمي از فعاليت هاي رياحي هستند.
نمايش و نقد «دايره زنگي» در حوزه هنري
گروه فرهنگي؛ در يکي ديگر از نشست هاي «نور، صدا، دوربين، خنده» آرش خوشخو و امير قادري فيلم سينمايي «دايره زنگي» را پس از نمايش نقد مي کنند.

دايره زنگي که در سال 87 اکران شده و با فيلمنامه اصغر فرهادي و به کارگرداني پريسا بخت آور ساخته شده است، داستان کميک افراد يک مجتمع مسکوني است که با حضور آدم هاي غريبه، مناسبات شان به هم مي ريزد. در اين فيلم بازيگراني چون مهران مديري، محمدرضا شريفي نيا، حامد بهداد، باران کوثري، امين حيايي، گوهر خيرانديش، صابر ابر، بهاره رهنما و نگار فروزنده بازي مي کنند. نمايش و نقد دايره زنگي، دوشنبه 28 ارديبهشت از ساعت 17 در سالن شماره دو تالار انديشه حوزه هنري برگزار مي شود. سلسله نشست هاي «نور، صدا، دوربين، خنده» را دفتر طنز حوزه هنري از سال 85 و با موضوع نمايش و نقد آثار برتر سينماي ايران و جهان برگزار مي کند.
منتخب آثار ايران درودي در گالري شيرين به نمايش درآمد
نمايشگاه منتخب آثار ايران درودي با عنوان «لحظه هاي اثيري» با نمايش بيش از 30 تابلوي اين هنرمند در گالري «شيرين» آغاز به کار کرد.

اين نمايشگاه که به بهانه انتشار کتاب «قصه انسان و پايداري اش؛ شناخت نامه آثار ايران درودي» به قلم مهدي مظفري ساوجي و با تصويري از عباس کيارستمي بر روي جلدش روز 25 ارديبهشت ماه برپا شده بود، مجموعه منتخبي از آثار اين هنرمند نقاش را از نخستين آثار او دربر مي گيرد و تمامي اين آثار به فروش نيز مي رسد. درودي که هميشه در صحبت هايش بر عشق به سرزمين مادري اش تاکيد داشته، در تابلوي مقدمه اين نمايشگاه نيز نوشته است؛ «به عشق سرزمينم، تابلوهايم را به ايران آوردم تا در خانه هاي شما جاي گيرد.

به همين بهانه نيز نيمي از بهاي اين آثار را خودم پرداختم و نيم ديگر آن را شما بپردازيد، اما به اين شرط که هيچ کدام از اين تابلوها را در حراجي هاي دنيا به فروش نرسانيد و عرضه نکنيد.»
عناوين اين صفحه
وزير ارشاد؛ بيش از پنج ميليون نفر از نمايشگاه امسال ديدن کردند
4 دقيقه و 11 ثانيه قطعي برق داشتيم
جوابيه وزارت ارشاد
اسکورسيزي؛ ميراث سينما در جهان سوم رو به نابودي است
رئيس هيات داوران کن؛ نمي خواهم مانند شان پن سياسي باشم
زن ها حساس تر از آن هستند که موفق شوند
پيدا و پنهان
محمدامين رياحي درگذشت
نمايش و نقد «دايره زنگي» در حوزه هنري
منتخب آثار ايران درودي در گالري شيرين به نمايش درآمد
چهره ها
جواهرات تناولي در گالري 10 رونمايي شد

چهره ها
? حضور جري لوئيس 83 ساله در فيلم «مکس زر»؛ جري لوئيس در آستانه 83 سالگي براي حضور در نقش اصلي درام «مکس رز» قرارداد امضا کرد. جري لوئيس با نام اصلي جوزف لويچ دوران هنرپيشگي خود را از 15 سالگي آغاز کرد و از 25 سال پيش تاکنون در هيچ فيلمي به عنوان بازيگر نقش اول حضور نداشته است. بنا بر اعلام ورايتي، اين درام که محصول جديد «ليگستريم پيکچر» است، توسط دنيل نواه و براساس فيلمنامه يي از خودش مقابل دوربين خواهد رفت.

? بررسي جايگاه رضا سيدحسيني در نقد ادبي؛ انجمن نقد ادبي ايران در نشستي علمي جايگاه رضا سيد حسيني را در حوزه نقد ادبي بررسي مي کند. ابراهيم خدايار عضو هيات مديره انجمن نقد ادبي ايران در اين باره گفت؛ « به منظور تحليل نقش او و تجليل از تلاش هاي اين استاد فقيد، نشستي علمي را به يادش برگزار خواهيم کرد.»

? رونمايي تصحيح فريدون جنيدي از شاهنامه؛ تصحيح فريدون جنيدي از شاهنامه حکيم ابوالقاسم فردوسي در دانشگاه صنعتي شريف رونمايي مي شود. مراسم رونمايي از تصحيح شاهنامه فردوسي با سخنراني فريدون جنيدي ساعت 30/18 امروز در تالار جابر بن حيان دانشگاه صنعتي شريف برگزار خواهد شد.


جواهرات تناولي در گالري 10 رونمايي شد
مجموعه يي از جواهرات يا تناويزهاي پرويز تناولي بعد از سال ها براي نمايش و خريد، روز جمعه در گالري 10 رونمايي و با استقبال مخاطبان مواجه شد. گالري 10 فعاليت خود را در سال 88 با نمايش ويژه يي از جواهرات يا تناويزهاي پرويز تناولي آغاز کرد و در آن ده ها تناويز همچون انگشتري ها، گل سينه، گردنبند، گوشواره و... از جنس برنز و نقره را به نمايش گذاشت. تناولي مجسمه هاي «هيچ»، «پرنده ها»، «قفل ها»، «قفس و قفل»، «ديوار و نفس»، «دو دست»، «سر شير» و... را سال هاست که مي سازد و در حراجي ها و نمايشگاه هاي بزرگ با استقبال روبه رو مي شود اما او از همان زمان در اين انديشه بود که با ساختن «هيچ ها» و آثار ديگري که هم کوچک و هم داراي کاربردي چون جواهرات باشند، به دوستدارانش اين امکان را بدهد که با بهايي قابل پرداخت کارهاي او را به خانه شان ببرند. ايده جواهرسازي و پرداختن او به ساخت مجسمه هاي کوچک به سال 1341 برمي گردد. او معتقد است هنر جواهرسازي از جمله هنرهاي از ياد رفته ايراني است که بعد از دوران قاجار، به کلي از رواج افتاده است. اين هنر از هزاران سال پيش تا دوره قاجار بدون وقفه جريان داشته، اما از زماني که رفت وآمدهاي ايرانيان به فرنگ اتخاذ شد، هنر جواهرسازي هم جاي خود را به جواهرسازي غربي داد. به گزارش ايسنا، وي بعد از برپايي نمايشگاهي در لندن، اين بار نمايشگاهي از جواهراتش را در ايران برپا کرده و همچنان اين انگيزه و تمايل در او وجود دارد که ساخته هايش که در قالب جواهر يا تناويز عرضه مي شوند و در حقيقت مجسمه هاي کوچک او هستند به آساني به ميان مردم راه يابند. اين مجموعه تناويزها که حاصل 30 سال کار اوست، شامل بيش از 120 گردنبند، انگشتر، گل سينه، دست بند و... براي خانم ها و آقايان است که از هر يک تنها بيست عدد و از برخي تنها ده عدد ساخته شده و به فروش مي رسد. کمترين اثر اين نمايشگاه 600 هزار تومان و بيشترين آن بيش از سه ميليون قيمت دارد و البته نمونه هايي که برنز آن در نمايشگاه موجود است، در صورتي که تمام نشده باشد با پرداخت 50 هزار تومان بيشتر به صورت نقره نيز ارائه مي شود.


روزنامه اعتماد
طراحی و پیاده سازی نرم افزار : شرکت ارتباطات نوین فرانام