|
من يکي از طرفداران آقاي خاتمي بودم و هستم. بعد از انصراف ايشان انتظار داشتم با آقاي موسوي موجي ايجاد شود ولي خودتان هم خوب مي دانيد هيچ موجي ايجاد نشد. آقاي خاتمي با آن سفر استاني که قبل از عيد رفتند موج عظيمي ايجاد کردند. الان هم دير نشده، کاري کنيد آقاي خاتمي بيايد.
شهروندي از تهران
اعتماد؛ اگر زمان بيشتري وجود داشت مي توانستيم پيروزي قطعي اصلاح طلبان را از همين حالا اعلام کنيم. با اين همه با تلاشي که در حال انجام است و با همه نابرابري هاي تبليغاتي وضعيت آراي اصلاح طلبان در حال جهش است. به ياري خداوند پيروزي در دسترس است.
حساسيت در مورد عزت ايران؛ در کنفرانس جهاني ضدنژادپرستي دوربان در ژنو از سراسر دنيا چهار رئيس جمهور مي خواهند شرکت کنند؛ يکي از ايران، يکي رئيس جمهور تي مور شرقي، توگو و مونته نگرو. کشورهاي ديگر در سطح وزير و معاون وزير شرکت مي کنند ولي ايران چرا بايد در اين سطح شرکت کند؟ آيا در اين مسائل عزت ايران هم در نظر گرفته مي شود؟
يک هموطن
کم لطفي به ميرحسين موسوي؛ من واقعاً دلم براي حزب مشارکت مي سوزد که چطور داعيه اصلاح طلبي دارد ولي برگشت به عقب مي کند و کسي را کانديدا مي کند که هيچ سنخيتي با اصلاحات و اصلاح طلبي دوران هشت ساله آقاي خاتمي ندارد. اگر اينها واقعاً به اصلاح طلبي اعتقاد داشتند بايد کسي را انتخاب مي کردند که به اصلاح طلب بودن خودش افتخار کند، نه اينکه ستادهايش در شهرستان ها همه نيروهاي جناح راست باشند.
سلطاني از شاهين شهر
اعتماد؛ اين کم لطفي است که بگوييم آقاي موسوي سنخيتي با اصلاحات ندارد، چرا که بسياري از تشکل هاي مهم اصلاحات از ايشان حمايت کرده اند، اعضاي کابينه و مديران وي اغلب در دولت آقاي خاتمي تصدي کارها را به عهده گرفتند و از همه مهم تر اصول اعلامي وي همه محتوايي غني از اصلاحات دارد.
همچنان پيگير درآمدهاي نفتي؛ شما مي فرماييد ما بودجه غيررسمي نداريم. شما اگر مقداري منطقي تر نگاه کنيد چگونه ممکن است 140 ميليارد دلار پول از بودجه رسمي کشور در راه هاي غيراصولي خرج شود بنابراين اگر چنين پولي هم الان کم است قطعاً با نظارت ناظران بوده است. فکر نمي کنم آقاي موسوي اين موضوع را بيش از اين کش دهند.
يک هموطن
خاتمه اقتصاد جنگي؛ حضور آقاي ميرحسين موسوي ما را به ياد سال هاي کوپن مي اندازد که براي هر چيزي کوپن لازم بود و بازار سياه ايجاد مي شد. به نظرم موتلفه بسيار خوشحال است که توسط جناح اصلاحات و توسط آنها موسوي به صحنه مي آيد.
يک هموطن
اعتماد؛ ارتباط حضور مهندس موسوي با موتلفه در اين پيام مشخص نيست اما راجع به سياست هاي کوپني دوران جنگ بارها گفته شده است که در آن شرايط اگر هر کشور ديگري هم بود چه بسا سياست هايي به مراتب دولتي تر را به اجرا مي گذاشت کما اينکه در کشورهاي سرمايه داري هم همين اتفاق افتاد. به قول خود آقاي موسوي با خاتمه جنگ اقتصاد جنگي هم خاتمه يافت.
اين بار خدا رحم کند؛ آقاي بهمني گفته اند نرخ تورم تک رقمي خواهد شد. دولت نهم که يک بار وعده کاهش تورم را داد و در پي آن تورم به 30 درصد رسيد. اين بار هم خدا بايد رحم کند تا تورم باز هم بالا نرود.
شهروندي از تهران
جشن پايان محروميت؛ مي خواهم از رئيس جمهور محترم درخواست کنم قبل از اينکه دستور دهند جشن پايان محروميت ها در استان ها برگزار شود، مسوولان و ماموران بازرسي خودشان را به روستاها به خصوص روستاهايي که من با آنها سروکار دارم مثلاً در استان بوشهر، چهارمحال و بختياري، کهکيلويه و بويراحمد، ايلام و... بفرستند و ببينند تعريف محروميت چيست و بعد جشن پايان محروميت بگيرند. سعي کنيد به آرمان هاي مردم وفادار باشيد.
ناصر از شيراز
مسوولان استاني توجه کنند؛ اي کاش مسوولان استاني و شهرستاني مردم را مخير مي کردند در استقبال از رئيس جمهور محترم. در سفر آقاي احمدي نژاد به استان کرمان آقاي استاندار از مردم مي خواست کليه نامه هايشان را در مسير استقبال به شخص رئيس جمهور بدهند. آيا به راستي چنين وعده يي اصلاً با عقل و منطق جور درمي آيد که رئيس جمهور بتواند نامه هاي تمام مردم را تحويل بگيرد. انگار همه کارها در اين دولت به صورت خارق العاده صورت مي گيرد و ضمناً در يکي از شهرستان هاي بزرگ خودم به عينه مي ديدم که مسوولان آموزش و پرورش با چه ادبياتي مديران و دانش آموزان را تشويق مي کردند که به مرکز استان بروند.
يک هموطن
سوال يا پاسخ؟ مسوولان دولت نهم از جمله وزير نفت به جاي پاسخ دادن به سوالات خبرنگاران به صورت پي در پي از خبرنگاران سوالاتي را مي پرسند. اين طفره رفتن ها خيلي آزاردهنده است.
شهروندي از تهران
اعصاب مردم را خراب نکنيم؛ من به عنوان يک شهروند و خواننده هميشگي روزنامه «اعتماد» خواهش مي کنم خانم فاطمه رجبي را ناديده بگيريد و با چاپ افکار و حرف هاي ايشان اعصاب مردم را به بازي نگيريد. فکر مي کنم اين نظر خيلي ديگر از مردمي باشد که اين روزنامه را مي خوانند.
شهروندي از تهران |