چهارشنبه، 21 اسفند 1387 - شماره 1910
   
 
صفحه نخست :: روزنامه :: ايران
ديدار مقام معظم رهبري با رئيس جمهور آذربايجان
ايسنا؛ حضرت آيت الله خامنه يي رهبر معظم انقلاب اسلامي روز گذشته در ديدار الهام علي اف رئيس جمهوري آذربايجان، مشترکات دو کشور را کم نظير خواندند و با اشاره به روابط خوب تهران - باکو تاکيد کردند؛ اين روابط مي تواند در زمينه هاي مختلف نزديک تر، صميمي تر و جدي تر شود. ايشان مخالفت و تحريکات امريکايي ها و صهيونيست ها را براي جلوگيري از گسترش مناسبات ايران و جمهوري آذربايجان يادآور شدند و افزودند؛ بايد با قاطعيت و جديت با اين کارشکني ها برخورد کرد و با تکيه بر امکانات و زمينه هاي مشترک، روابط برادرانه را عمق و گسترش بيشتري داد.
رسيدگي به اتهامات متهمان ديگر پرونده پاليزدار
ايسنا؛ قاضي پرونده پاليزدار گفت؛ اتهام نمايندگان مجلس معاونت در افشاي اسناد محرمانه است که امروز به اتهامات آنها رسيدگي خواهد شد. در ادامه رسيدگي به پرونده متهمان باند پاليزدار روز گذشته به اتهام دو نفر ديگر از متهمان اين پرونده به صورت غيرعلني رسيدگي و آخرين دفاع از آنها اخذ شد. قاضي سيامک مديرخراساني رئيس شعبه 76 دادگاه کيفري استان تهران بعد از جلسه گفت؛ به اتهام دو نفر ديگر از متهمان اين پرونده که اتهام آنها مشارکت در افشاي اسناد محرمانه بود رسيدگي و آخرين دفاع از آنها اخذ شد. در همين رابطه هادي ارمغان وکيل مدافع عباس پاليزدار در گفت وگو با ايلنا گفت؛ اسناد عنوان شده از سوي موکلم را نمي توان در داخل بندهاي چهارگانه اسناد سري، اسناد محرمانه، فوق سري و فوق محرمانه گنجاند. وي گفت؛ به عنوان دفاع وارد ماهيت پرونده شدم و عمدتاً دفاع موکل به دليل اينکه فردي شيميايي است به بنده واگذار شد.
داود احمدي نژاد؛ به برکت محمد (ص) دنيا را فتح خواهيم کرد
ايسنا؛ نماينده ويژه رئيس جمهور در کميته دائم پدافند غيرعامل گفت؛ اسلام، پيامبر(ص)، ائمه معصومين(ع) و تمامي زندگي شان در واقع پدافند غيرعامل بوده است و پدافند غيرعامل همان تقواست که در مقابل تمام تهديدات انسان را مصون مي دارد. داود احمدي نژاد در شهرستان اسلامشهر خاطرنشان کرد؛ تجهيزات جهنمي دشمن به گل نشسته است و استقامت و پايداري در دنيا حرف اول را مي زند که دنيا متاثر از آن شده است و ما با همين منطق و اخلاق که از نبي اکرم(ص) در غدير گرفته ايم دنيا را به برکت محمد(ص) فتح خواهيم کرد. وي ابراز اميدواري کرد؛ تمام قله هاي دنيا را که در دست استکبار جهاني است، فتح خواهيم کرد. برخي ها مي گويند نشدني است که ما با اين روش و منش اين کار را شدني خواهيم کرد.
عناوين اين صفحه
ديدار مقام معظم رهبري با رئيس جمهور آذربايجان
رسيدگي به اتهامات متهمان ديگر پرونده پاليزدار
داود احمدي نژاد؛ به برکت محمد (ص) دنيا را فتح خواهيم کرد

روزنامه اعتماد
طراحی و پیاده سازی نرم افزار : شرکت ارتباطات نوین فرانام